Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Picasa'nın son sürümü hazır.İndirin!

Google'ın ücretsiz resim yönetim uygulaması Picasa'nın 3. sürümü nihayet yayınlandı. İndirin...
Google'ın başarılı uygulamalarından biri olan ve kullanıcıların fotoğraflarını bulmasını,düzenlemesini ve paylaşmasını son derece kolay bir hale getiren Picasa'nın 3.sürümü yayınlandı.
Birçok yeni fonksiyonuyla birlikte gelen yeni,Picasa 3'ün ilk dikkat çeken özelliği,resimlerin slayt gösterisi şeklinde video formatına dönüştürülmesiyle birlikte YouTube'a kolayca aktarılabilmesi.Ayrıca Picasa 3ile ekran görüntüleri de anında hafızaya alınabiliyor ve webcam'deki görüntüler de yine aynı paralelde Picasa 3 tarafından karelenebiliyor.

Bunun yanında filigran ekleme ve ekran görüntüsü hazırlama gibi yeni fonksiyonlarıyla da öne çıkan Picasa 3'ü buradan indirebilirsiniz.

Direkt Download:Picasa 3
Download sayfasına ulaşmak için:Picasa 3
Güncelleme:Tarayıcı dil ayarları ile bağlantılı olarak,bazı kullanıcılar(Firefox ve Chrome kullanıcıları)"picasa.google.com"adresine gitmeye çalıştığında Türkçe Picasa sayfasına yönlendiriliyor.Bu durumda,yazılım şu anda Türkçe desteği sunmadığından,karşınızda eski sürümü bulabiliyorsunuz.
Sorun yaşayan okuyucularımız için adresleri güncelledik.Direkt download bağlantısı ile dosyayı hemen indirebilir ya da Download sayfasına ulaşarak Picasa 3 ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz...
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: