Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

XDCAM EX Görüntü Formatı İçin JVC–Sony İşbirliği



JVC,Sony ile XDCAM EX MPEG-2 profesyonel görüntü formatı ve SxS (S-By-S) solid state flash bellek kartları destekleme konusunda anlaşma yaptı. JVC, kendi profesyonel görüntü ürünlerine bu yüksek kaliteli, yüksek bit hızlı kayıt seçeneğini getirmek için SxS bellek kartlarını kullanan XDCAM EX dosya formatı tabanlı ürünler geliştirmeyi taahhüt etti.


 Profesyonel görüntü kamera uygulamaları için özel olarak tasarlanan küçük boyutlu SxS bellek kartı, yüksek hızlı veri aktarımı sağlıyor.JVC, gerçek XDCAM EX dosya kayıt ve SxS bellek kartı yuvasına sahip ilk ürünü olarak KA-MR100G takılabilen medya kaydedicisini sunacak. Bu aygıt, SxS bellek kartlarına XDCAM EX dosyalarını kaydedecek ve oynatacak. KA-MR100G, özel olarak tasarlanan bir adaptörle mevcut JVC ProHD GY-HD200/250 serisi profesyonel yüksek tanımlı kameralara da takılabilecek. JVC’nin sonraki ürünleri, KA-MR100G’ye doğrudan takılabilecek. KA-R100G, Mart 2009’da piyasaya sürülecek.

XDCAM EX,kayıt ortamı olarak SxS bellk kartı ve MPEG-2 Long GOP sıkıştırma yöntemi kullanan profesyonel görüntü kamera serisi için Sony Corporation’ın bir markası.

SxS,yüksek hızlı PCI Express arayüzlü profesyonel görüntü kameraları için tasarlanan bir flash bellek kartı. Express Card standardına uygun ve 16GB SxS bellek kartıyla yaklaşık 70 dakika HD görüntü kayıt kapasitesine sahip.

XDCAM EX serisi ile uyumlu dosya formatı geliştirilmesi,Sony Corporation lisansı altında yürütülüyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: