Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni Sony ES Receivers Serisi Özellikleri

Yüksek Standart(ES)ürün hattı en yüksek kalite ve refinements eşsiz bir ses ve video deneyimi sağlamak üzere inşa vurgulamaktadır.ES alıcı-benzersiz yapı platformu,dijital gösterge ve bir geniş bant güç amplifikatörü ile inşa-dış titreşimleri ve iç stres minimize ederek ses ve video sinyallerinin saflığını korumak...inanılmaz bir entegre,çok oda ve ev sineması deneyimi,başka Sony ES ürünlerden daha bakmak için.ES dışarı zorunlu A/V meraklıları ve erken benimseyenler yüksek performanslı ihtiyaçlarını desteklemek için doğdu.1982 yılında Sony Başlangıç® PCM-701ES dijital ses işlemcisi kapsamlı Sony A/V miras eklenen ilk ES- markalı ürün oldu.
ES marka evrimleşmiş olarak,Sony ses ve video ürünleri için referans bir sembolü haline geldi.ES teknolojileri dıştan gelen değişen dahil olmak üzere sanayi ilkleri bir takım sorumlu olduğu D/dijital preamp ve dijital kod çözme işlemciler A çeviriciler.
ES ayrıca DVD ve SA-CD,benzersiz multi-room/multi-source sistemleri ve özel Xross Media Bar ™ esinlenen GUI dahil gibi formatları başlattı platform dahil.
Son 25 yıl içinde yenilik sürekli edilmiş ve A / V meraklıları ve erken benimseyenler olarak geçiş devam,Sony ES onların ihtiyaçlarını desteklemeye devam etmektedir.

ES Özellikler
HDMI ™ Bağlantı
Tüm HDMI girişi 1080 60p/24p,Deep Color ve xvColor™video sinyalleri ile uyumludur.2400ES ve 3400ES özelliği dört HDMI girişi ve 4400ES,5400ES ve 6400ES altı var.5400ES ve 6400ES İki HDMI çıkışları modelleri ve paylaşmak 1080p diğer iki HD kaynağı arasında iki gibi BRAVIA içerik bağlanmanızı sağlar® LCD TV'ler veya BRAVIA LCD TV ve bir ön projeksiyon.
Ayrıca,6400ES özellikleri bir ön HDMI girişi kolayca Cyber-shot bağlamak için® Kamera veya Handycam® video kamera.

Özel Denetim Bağlantılar kurun
Tam RS-232C,12-volt ile donatılmış tetikler ve/çıkış IR,tam ev entegrasyon için gerekli.(STR -DA3400ES ve üzeri).Kontrol IP/RS232C üzerinden en modellerde ağ üzerinden ayarları güncellemek için izin

Cat5e Over HD Component Video Dağılımı
CAT5e bağlantısı ucuz bir şekilde ev boyunca çeşitli video içeriği dağıtmak sağlayan mevcut kablolama çözümdür.(STR-DA5400ES ve STR-DA6400ES )
Ethernet Bağlantı
6400ES kişisel müzik PC-az erişimi sağlamak için bir Ethernet bağlantısı ve Xross Media Bar esinlenen GUI kullanır,fotoğraf ve videoları bir ağ PC'de.Ethernet bağlantısı,eğlence hizmetleri sunan ürünün kurulumu basitleştirir ve Sony gelecek yükseltmeler ile birinci sınıf hizmet vermeyi sağlar.(STR-DA6400ES sadece)
Digital Media Port
Sony dijital medya port girişi MP3 taşınabilir oyuncu veya kişisel bilgisayar(aksesuarlar ayrı satılır)bağlamak sağlar.5400ES ve 6400ES kişisel müzik paylaşımı daha fazla esneklik için çift giriş özelliği.
Kolay Kurulum
Sony ES ürünleri onlara mükemmel bir maç özel yükleme işleri için yapmak çeşitli geliştirmeler bulunuyor.
Kontrol IP/RS232C üzerinden en modellerde ağ üzerinden ayarları güncellemek için izin verir.
RS232 ve kızılötesi bağlantı noktalarının yönetimi uyumlu üçüncü parti kontrol sistemleri ve tam entegrasyonu özel bir ses/video sistemi yüklü çevrilmesini sağlar.
Ethernet bağlantısı PC bile alıcı başka bir odada ve ürünü kurmayın ve ağ yükseltmeleri sağlar basitleştiren ile A / V alıcı paylaşmak müzik, fotoğraf ve videoları sağlar.
Xross Media Bar ™ esinlenen GUI bir ağa bağlı PC ve içerik için de ikinci bir oda da kullanılabilir erişim basitleştirilmiş sağlamak için geliştirilmiştir.
Çift Digital Media Port(DMP)girişleri üzerinde akarsu müzik sistemleri için izin iPod® ve Walkman® oyuncu gibi SHOUTcast® İnternet Radyo ve Rhapsody® Müzik Servisi,üç odası.
Wep Sitesi Bağlantı: Sony.com
ES Serisi 2- Kanal Ses Alıcı
Model Numarası: STR- DA1500ES
kanal başına 105-watt
Beş ses girişleri
Iki ses çıkışı
Digital Media Port girdi
A/B hoparlör ön hoparlörler için anahtarlama
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: