Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Projesi Morpheus-Oyun Geliştirilmesine Adanmış Yeni bir Stüdyo Açtı

Sony Projesi Morpheus içinde sanal gerçeklik için oyun geliştirmeye odaklanacak.Sony Computer Entertainment Europe Projesi Morpheus, şu an SCE North West Studio Adını Playstation 4. koordine çalışır sanal gerçeklik kask için başlıklar geliştirilmesine adanmış yeni bir stüdyo açtı,Bu yeni teknolojinin oynanabilir bir deneyim yaratmak.Son Project Morpheus prototipi geliştirilmiş görsel deneyim ve takip hassasiyeti sunuyor.Bu SCE North West Studio Los Angeles, E3'te Proje Morpheus bir demo sunacak.

Son prototipi Ana özellikleri
OLED ekran:
Yeni Morpheus sanal gerçeklik kişisel görüntüleyicide 5 inç LCD yerine 5,7 inç 1920 X RGB X 1080 çözünürlüklü OLED ekran bulunuyor.Bu yeni ekran görüş alanını genişletiyor ve görüntü tutulmasını azaltarak hareket bulanıklığını ortadan kaldırıyor.

120 hz yenileme hızı:
Bu yeni prototipte önceki yenileme hızı iki katına çıkarıldı,yani oyunlar Morpheus için 120 fps'de hazırlanabilir.OLED ekranın yüksek yenileme hızı ve PS4'ün gücü ile bir araya gelen Morpheus,olağanüstü akıcılıkta görseller sunabiliyor.

Süper düşük gecikme:
18 ms'nin altına, yani ilk Morpheus prototipinin neredeyse yarısı,Düşük gecikme,bir varoluş algısı yaratmak ve oyunculara rahat bir sanal gerçeklik deneyimi yaşatmak için çok önemlidir.

Daha hassas takip:
Konumsal takibi hassaslaştırmak için kişisel görüntüleyiciye biri önde ve ikisi yanda olmak üzere üç LED eklendi,böylece güçlü 360 derece takibi destekleyen LED'lerin sayısı dokuza çıktı.
Kullanıcı dostu tasarım:
Baş bandı başınızdaki ünitenin ağırlığını destekliyor,böylece ünite yüzünüze basınç yapmıyor. Oyuncuların kişisel görüntüleyiciyi ağır veya kullanımını rahatsızlık verici bulmamaları için diğer bileşenler de kişisel görüntüleyiciyi hafifleştirmek amacıyla ayarlandı ve yapılandırıldı.

Ürünün 2016'da aşağıdaki özelliklerle çıkması bekleniyor.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: