Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Drone Lily Camera Sahibine Çok Sadık Modeli

Drone tutkunlarını kendine hayran bırakacak yeni bir model daha ortaya çıktı!İşte sahibine çok sadık Drone Lily Camera,Yeni üretilen drone un çalışma prensibi ve takip özelliği ile oldukça popüler olabilecek bir drone olarak dikkat çekiyor.Gittikçe çeşitlenen ve farklılaşan,hatta yeni bir sektör olarak görülebilecek dronelarda bu sefer de oldukça ilginç bir drone daha eklendi.
Lily Camera adını taşıyan bu drone'nu bir tuş ile aktif ederek havaya attığınız anda motorları çalışmaya başlıyor ve yükseliyor.Daha sonra kolunuza saat gibi takacağınız takip cihazını takip ederek o cihazın bulunduğu yönde 1080p'de 60fps, 720p'de 120fps kayıt işlemine başlayan drone özellikle sportif faaliyetler ile uğraşanların ilgisini çekeceğe benziyor.

Daha çok tırmanış sporlarıyla uğraşanların, fotoğraf tutkunlarının ve kendine bir asistan ihtiyacı olduğunu düşünenlerin sahip olmak istediği bir model.Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Lily Camera,sahibinin yüzünü kaydediyor ve dışarıda havaya atıldığında sabit kalmayı başarıyor.

899 Dolar etiket fiyatı bulunan Lily Camera Drone’un eğlenceli videosu ile şimdi sizleri baş başa bırakalım. Görselleri de galerimizden gezinebilirsiniz. İyi Seyirler:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: