Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Fujitsu NX F-04G Telefonu Göz Tarama Teknolojisiyle Geliyor

İris taramasından kimlik kontrolü askeri alanda uzun yıllardır kullanılan bir teknoloji.Bunun akıllı telefonlarda kullanılması ise resmen şehir efsanesi haline gelmişti.Fujitsu yeni telefonu NX F-04G'de bu teknolojiyi kullandığını açıkladı ve bir video ile bunu tüm dünyaya gösterdi.

Telefon 5,2 inç boyutunda ve 2560x1440 piksel 565 ppi bir ekrana,32 GB depolama ve 3 GB sistem belleğine sahip.Fujitsu NX F-04G'nin önünde kızılötesi sensörler ve kızılötesi bir kamera bulunmakta.Bu da uygun yazılımla birlikte telefonun iristen kimliğinizi doğrulamanızı sağlıyor.
Işınların kızılötesi olduğu için karanlıkta da tanılama işlemi yapabileceği belirtiliyor ama test etmeden bir şey söylemek yanlış olacaktır.Fujitsu NX F-04G'nin önümüzdeki günlerde satışa sunulabilecek hazır bir ürün olduğu belirtilirken fiyatıyla ilgili bir bilgi verilmiyor. Samsung'un da bu donanım üzerinde çalıştığını belirtelim.siz ne düşünüyorsunuz?Gerçekten iris tarama ihtiyacınız veya parmak izi teknolojisi yeterince iyi mi?
Fujitsu NX F-04G'ın iris taramasının anlatıldığı video:
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: