Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Windows 10 için geri sayım başladı

Deneme sürümünü geçtiğimiz aylarda yayınlanan Windows 10 şimdiden milyonlarca kullanıcıya ulaşmış olsa da, işletim sisteminin tamamlanmış halinin ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı henüz açıklanmış değil.Microsoft‘un merakla beklenen Windows 10’un son halini ne zaman yayınlayacağını duyurmamasında yapım aşamasının tam olarak ne kadar süreceğinin bilinmemesi etkili olsa da,firmanın yapım sürecini ne zaman tamamlayacağı tahmin edilebiliyor.
Microsoft’un başkan yardımcısı Rob Helm,yeni işletim sisteminin ne zaman yayınlanacağı hakkında tahminlerini teknoloji dünyasıyla paylaştı ve Windows 10‘un Ekim ayında kullanıcılarla buluşacağını söyledi.
Rob Helm tarafından işaret edilen bu çıkış tarihinin Windows 8’in çıkışından tam üç yıl sonra olması göz önüne alındığında Microsoft için mantıklı bir hamle olarak görülse de, daha önceki raporlarda Microsoft’un yeni işletim sistemini Eylül ayında yayınlayacağının iddia edilmesi kafaların karışmasına neden oldu.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: