Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Türkçe Siri Sonunda iOS 8.3 Beta 2 ile Geldi

Apple'ın 9 Şubat'ta yayınlanan iOS 8.3 Beta'dan sonra bugün yayınladığı iOS 8.3 Beta 2 içeriğinde yer alan Türkçe Siri ile birlikte ayrıca Rusça,Danca,Hollandaca, Portekizce,İsveççe ve Tayland dili desteği de kazanıyor. Daha önce Apple'ın iş ilanı sayfasında birçok kez yakında karşımıza çıkacağı sinyallerini veren Türkçe Siri'yi şu anda sadece geliştirici hesabına kayıtlı olan iOS cihazlarınız ile test etmeniz mümkün ancak eğer iOS 8.3'ün yayınlanmasına kadar beklemek istemiyorsanız,önümüzdeki ay başlayacağı tahmin edilen iOS 8.3 açık beta testlerinde iOS cihazınıza iOS 8.3 yükleyebilir ve Türkçe Siri kullanmaya başlayabilirsiniz.


Yeni Emojiler de Eklendi iOS 8.3 Beta 2'de karşımıza çıkan tek yenilik Türkçe Siri ile sınırlı değil,ayrıca OS X 10.10.3'ün ikinci ön izleme sürümünde olduğu gibi iOS 8.3 Beta 2'de de birçok yeni emoji karşımıza çıkıyor. Güncelleme: iOS 8.3 Beta 2 kurduktan sonra Siri'yi çalıştırmakta sorun yaşayan kullanıcılarımız, cihazlarını sıfırlayarak bu sorunu çözebilirler.(Kaynak: iPhonedo)
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: