Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Panasonic Lumix GF2 Dijital Değiştirilebilir Lens Kamera Tanıttı

Panasonic yeni değiştirilebilir lens sistemi kamera DMC-GF2,dünyanın en küçük ve en hafif kamerasını duyurdu.
Genel Bakış:
DMC-GF2 flaş bir dokunmatik ekran özelliğine sahip dahili dünyanın en küçük ve en hafif dijital değiştirilebilir lens kamera.Çekim sırasında,sadece bir dokunuş ile aynı anda otomatik netleme ve deklanşör çalışabilir.çalarken hızlı kaydırma görüntüleri görüntülemek için bir resim seçebilirsiniz.iA(Intelligent Auto)modu,7 algılama fonksiyonları her zamankinden daha kolay ve güzel resimler her zaman daha yapma,ayarlarınızı optimize otomatik olarak ve aynı anda çalışır.
4/3-type12.1-megapiksel Live MOS sensörü iki dünyanın en iyisini sunar-bir CCD sensör üstün görüntü kalitesi ve CMOS sensörü düşük güç tüketimi.Venus Engine FHD özellikleri hem fotoğraf hem de video kayıt sinyal işleme yetenekleri gelişmiş.gelişmiş gürültü azaltma sistemi ile,yüksek ISO hassasiyeti düzeyde çekim bile güzel görüntüler yakalayabilirsiniz.Akıllı Çözüm teknolojisi Venus Engine FHD bir başka özelliğidir.DMC-GF2 de doğru,hızlı kontrast AF sistemi bulunuyor.

DMC-GF2 Dolby® Digital Stereo Creator yüksek ses kalitesi ile AVCHD formatında tam HD 1920x1080 video görüntü kaydedebiliyor.üstündeki özel buton anında herhangi bir ekstra ayar yapmaya gerek kalmadan film kaydı başlayalım.Popüler iA modu hareketli görüntü kaydı mevcuttur.film kayıt Touch AF profesyonel gibi raf odaklama keyfini çıkarmanızı sağlar.DMC-GF2 çalma sırasında fotoğraf gibi film bir çerçeve kaydedebilirsiniz.Video çekimi Divide ile,sadece kamerayı kullanarak ikiye tek bir video bölün.
film sinema benzeri derece verir Sinema Modu dahil 8 hazır modlar,toplamda DMC-GF2 özellikleri My Renk Modu.iA modu ve My Color modu olarak,Odak aralığı sadece parmağınızla kaydırıcıyı hareket ettirerek ayarlanabilir. DMC-GF2 17 Sahne Modu toplam sağlar ve bu modları en çok film çekimlerinde kullanılabilir.Full-time Live View fonksiyonu,Her iki fotoğraf ve film SD Hafıza Kartları dinamik HD çözünürlük ile Panasonic VIERA TV görüntülemek kolaydır.


Sadece eklemek VIERA TV veya DIGA Blu-ray DiscTM Player VIERA Image Viewer içine kart içeriği oynatmak için. Alternatif olarak,isteğe bağlı bir HDMI mini kablo çıkışı fotoğraf ve kolay VIERA Link operasyon için doğrudan TV'ye DMC-GF2 ile kaydedilen film için kullanılabilir.Değiştirilebilir lens 3D LUMIX G 12.5mm ile çekilen resimler/F12 yepyeni bir heyecan verici bir deneyim sunan 3D Image Viewer üzerinden 3 boyutlu olarak görülebilir.

+DMC-GF2CEB (DMC-GF2 kamera gövdesi+14mm lens),DMC-GF2KEB(DMC-GF2 kamera gövde+14-42mm lens)ve DMC-GF2WEB(DMC-GF2 fotoğraf makinesi gövdesi:DMC-GF2 üç kiti kombinasyonu mevcuttur 14mm ve 14-42mm lens)Ile değiştirilebilir lens sistemi kamera için dahili 4 Kasım 2010 itibariyle..
Ek bilgi: Daha fazla bilgi ve yeni Panasonic Lumix DMC özellikleri-GF2
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: