Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Duracell,yolda şarjı bitenler için taşınabilir USB'den şarj kiti çıkardı

Uzun ömürlü pilleriyle kaliteli imkanlar sunan Duracell,yeni USB şarj ürününü tanıttı.daha önce WildCharge ile wireless olarak şarj sunan Duracell,yeni ürünü myGrid ile USB kablosuyla şarj imkanı sunuyor.
myGrid'in üzerinde mini usb girişi bulunuyor.Bu girişe takılan kablonun öteki ucunu taşınabilir elektronik cihazınıza taktığınızda şarj etme aşaması başlıyor.Li-ion batarya içeren cihaz,uzun süre kullanım imkanı sunuyor.
Duracell,myGrid'i şarj etmek için de wireless şarj cihzı Wild Charge'ı öneriyor.Fakat ister fişe takarak ister de USB'den PC'ye bağlayarak cihazı şarj etmek mümkün.Birçok e-reader cihaz desteği bulunan myGrid,ortalama 100 saatlik ekstra pil süresi tanıyor.
myGrid,iPhone'dan BlackBerry'e,Nintendo DS'den e-reader'lara kadar 100'lerce cihazı şarj edebiliyor.Özellikle yolda şarjı çabuk bitenler için mükemmel bir ekstra zaman tanıyan cihaz,Mini USB ve Micro USB kablolarıyla birlikte satılıyor.Cihaz üzerinde hem mini hem de micro USB girişi bulunuyor.myGrid'in Amerika için açıklanan fiyatı 35 dolar.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: