Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Creative Sound Blaster X-Fi 5.1 ve X-Fi Go Pro Surround! Pro USB Ses Çözümleri

Yaratıcı iki yeni USB ses kartı Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro ve Sound Blaster X-Fi Go getiriyor!Pro,hem masaüstü hem de dizüstü bilgisayarların ses performansını artırmak için tasarlanmıştır.ikincisi yolda en iyi müzik deneyimi sağlarken gerçek 5.1 ev için eski teklifler maksimum eğlence,surround ses.
5.1 ile THX TruStudio Pro eğlence sistemi Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro yükseltir surround ses.O 24-bit/96kHz kadar yeteneği kayıt,24-bit/96kHz çalma performansı için altın kaplamalı RCA stereo ve optik dijital çıkış özellikleri,Dolby Digital Live!bir dekoder veya ev zorlayıcı 5.1 sinema sistemi,tek bir kablo bağlantısı olan herhangi bir kaynaktan surround ses.O mikrofon ve kulaklık girişleri içerir ve kompakt bir IR uzaktan kumanda ve Cyberlink PowerDVD yazılımı ile birlikte geliyor.
Sound Blaster X-Fi Go!Pro evde veya yoldayken THX TruStudio Pro ses teknolojisi deneyimi sağlayan bir USB flash sürücü gibi görünüyor.It-oyunda doğru ses ortamları için EAX 5.0 desteği özellikleri ve Creative EAX ALchemy geri getirme ve aksi Vista ve Windows 7 altında çalışan DirectSound oyun başlık içinde surround ses çalışır.Bunun için 3.5mm stereo jak var mikrofon ve analog line-out veya kulaklık için 3.5mm stereo jack.
Creative Sound Blaster-Fi 5.1 ve Pro X-Fi Go Surround X!Pro sırasıyla ABD için orta Aralık 2010 $ 59,99 ve US $ 39,99 sunulacak.
Amazon.com 'dan satın al:
Creative Sound Blaster X-Fi Pro 5.1 Surround
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: