Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Ericsson Canlı Mikro Ekran Tanıttı

Sony Ericsson Xperia X10 serisi Android smartphone yanı HTC Desire ve Samsung Galaxy S.olarak Liveview Mikro Ekran için yeni Canlı Mikro Ekran duyurdu boyutu sadece 3.5 x 3.5 cm,o bir 1.3-inç OLED ekran,mikro USB bağlantı noktası, iki hardkeys,dört tuşları ve tek bir şarj ile 4 gün kullanım verebilecek.
Canlı Mikro Ekran kablosuz Bluetooth bağlantısıyla telefonunuzu bağlanarak çalışır. Size,SMS almak için arayanın kimlik kontrolü sağlar,Facebook/Twitter güncellemeleri okuma ve müzik çalar kontrolü.

Bu yıl 4.çeyrekte mevcut,perakende paket bir klip ve bir bileklik aksesuar içerecektir.Ya çantanıza bu klibi ya da bir saat gibi takabilirsiniz.Yeni Sony Ericsson LiveWare yöneticisi aynı zamanda Android Market'te satışa sunulacak.Bu Sony Ericsson Canlı yazılımları Sony Ericsson veya diğer yazılım geliştiriciler tarafından geliştirilen etkin arama yapmak için kullanılabilir.

Video aşağıya göz atın


Sony Ericsson Ekstra ziyaret edin hakkında daha fazla bilgi için: www.sonyericsson.com/LiveView

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: