Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Canon Yeni PowerShot G12 Duyurdu

PowerShot G12
Londra,İngiltere,14 Eylül 2010: Son model çok ödüllü PowerShot G serisi,kontrol ve aksesuarları geniş bir destek profesyonel seviyeleri ile yeni bir model sunuyor.
Klasik kullanım ve selefi kontrolü korurken PowerShot G12 üstün performans hem profesyoneller ve meraklıları ihtiyaçlarına uygun şekilde sunmak için tasarlanmıştır.Canon'un HS Sistemi,720p HD video kayıt ve Hybrid IS yeni ilaveler, fotoğraf ve filmlerde üstün görüntü kalitesi sunan ve yeni bir ön Dial kullanım ve hızlı manuel kontrol geliştirilmiş.PowerShot G12 aynı zamanda yeni bir isteğe bağlı Lens Filtre Adaptör...
HS Sistemi Yüksek hassaslıkta 10 MP CCD ve DIGIC 4 ileHS Sistem yüksek hassasiyet güçlü bir birleşimini sensör ve DIGIC 4 işlemci-olağanüstü düşük ışık çekim yetenekleri sağlamaktadır.Yüksek ISO flaş ihtiyacını azaltır ve daha hızlı çekim hızı zaman konu hareket halinde bulanıklık azaltma sağlar.
 28mm geniş,5x Hybrid zoom lens IS
Yüksek kaliteli orijinal Canon lens kapsayan28(35mm eşdeğeri) esneklik ve netlik sağlar 140mm.Optik Görüntü Sabitleyici makinenizin titremesini düzeltir kadar 4-durur,Hybrid makro çekim keskin sonuçlar verir..

7,0 cm (2,8 inç) açılı LCD,Elektronik Level,OVF
açılı PureColor II VA LCD ve üstün renk sunumu ve kontrast sunuyor beceriksiz açı çekim için ayarlanabilir. bir optik vizör kullanıcının kendi çekim tarzını kullanarak oluşturmanıza olanak verir iken elektronik Seviye ekran kamera kontrol etmek için ekranda bir seviye göstergesi yatıktır.

PowerShot G12
Tam Take Control
PowerShot G12 RAW formatı post-shot düzenleme sırasında tam kontrole kullanıcı verilmesi ile tam manuel mod özellikleri ve Canon'un Digital Photo Professional (DPP)yazılımı,dijital SLR kullanıcıları için desteği ile varolan iş akışı içine PowerShot G12 entegre edebilirsiniz.

HDMI ile HD filmler
Yanı sıra yüksek kalitede fotoğraf çekim olarak,PowerShot G12 stereo ses ile 720p HD Filmler yakalayabilir.Sonuçlar HDMI terminali üzerinden kalite kaybı olmadan çalınabilir.

 High Dynamic Range modu
yüksek kontrastlı sahnelerde,geleneksel bir dijital fotoğraf makinesi gölgelerde detay yakalamak için özeti ve golleri izle mücadele edebilirsiniz.Zaman yerleştirilen bir High Dynamic Range modu aynı sahnenin birden çok pozlamayı alır tripod ve kamera ayrıntılı olarak yüksek bir kontrast sahne yakalamak için onları birleştirir.

Akıllı Otomatik
Akıllı Otomatik olası bir 28 dan uygun sahne algılamak için ,en iyi sonucu elde etmek için Sahne Tespiti Teknolojisi kullanır.Akıllı Flaş Poz akıllıca flaş gücü ve kullanım kontrol eder.

Multi-Aspect Çekim
kullanıcı 03:02,01:01,16:09 ve 04:05 ihtiyaca sonrası süreç olmadan çekim anında mükemmel kompozisyon izin dahil olmak üzere biçimler bir dizi çekebilirsiniz.

Kapsamlı aksesuar sistemi
PowerShot G12 dahil olmak üzere aksesuar gamı destekleyen Lens Filtre Adaptörü 58mm filtrelerin yanı sıra sağlar.A HotShoe Canon Speedlite kullanımına olanak sağlayan bir su geçirmez Case kullanıcı 40m kamera sualtı kullanmanıza olanak verir süre yanıp söner.
Bağlantı:http://www.canon-europe.com/

Özellikler
  • HS Sistemi
  • Yüksek hassasiyet 10 MP CCD
  • 28mm geniş,5x zoom lens,Hibrit IS
  • 7,0 cm (2,8 inç)açılı LCD,Elektronik Level,OVF
  • Ön Dial,Tam Kılavuzu&RAW
  • HD filmler,HDMI
  • High Dynamic Range modu
  • Akıllı Otomatik
  • Multi-Aspect Çekim
  • Kapsamlı aksesuar sistemi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: