Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

SDXC Çift sıralı pin hafıza kartı tasarımını duyurdu

SDXC Çift sıralı pin hafıza kartı
SD Association Yeni,yüksek hızlı arayüz sinyalleri seçmek SDXC ve SDHC bellek kartları SDXC ve SDHC cihazlar ve hafıza kartları için saniyede 300 MB hızında,çift sıra pin kart tasarımı.
A UHS-I belirtim bir kart arayüz kadar 104 MB/s veri aktarma yeteneğine sahip olduğunu gösterir,mevcut limitin dört kat daha hızlı 25 MB/s.UHS-I kartları mevcut cihazlarla uyumlu olacak ama sadece bir UHS-I okuyucu veya kameralarla kullanılan onların ekstra hız yetenekleri yararanabilir.
Ek bir'Sınıf 1'simgesi bu kartlara HD videoları gerçek zamanlı kayıt vaat ediyor.Bu tasarım önümüzdeki SD 4,0 şartname kapsamında,erken 2011 yılında beklenmektedir.
Ultra High Speed(UHS)özelliği UHS-I ve UHS Speed Class yüksek hızlı yetenekleri.UHS-I teknoloji sadece SDXC ve SDHC ürünlerde bulunur.Bu,veri aktarımı daha hızlı veri yolu arabirimi hızları sunuyor saniyede 104 megabayt için hızlandırır.Yeni UHS Speed Class 1 teknolojisi performans seçeneği gerçek zamanlı video kayıt desteklemek üzere tasarlanmış bulunuyor.Tüketicilerin cihazları ve hafıza kartlarını eşleştirme bu teknolojilerin tüm potansiyelini gerçekleştirebilir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: