Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Pentax dijital fotoğraf makinesi Optio RZ10 kompakt superzoom duyurdu.

Optio RZ10

Pentax Optio RZ10 kompakt superzoom başlattı,Bir 28-280mm eşdeğer özellikler objektif ve 14 megapiksel CCD sensörü zoom stabilize.Bu 720p HD video ve ilâ 9,1 beş saniyede megapixel kare çekebilirsiniz.Ayrıca 2.7" 230k LCD ve çeşitli canlı renklerle gelir ve Eye-Fi kablosuz hafıza kartları ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.Beş renk çeşidi mevcuttur , PENTAX Optio RZ10 İngiltere'de Ekim 2010 yılında satın almak için hazır olacaktır.
Temel Özellikler
Optik 10x konu ve sahneleri çeşitli zoom lens-280mm telefoto için 28mm geniş açı lens kaplama odak uzaklık.Akıllı zoom fonksiyonu 67x(1876mm)35 mm formatında kadar uzatılabilir için zoom aralığı sağlar.yakın makro fotoğrafçılık ile 1cm olarak size konu yakalama emin yakın olabilir yada uzak.
Çift Shake Reduction keskin görüntüler sağlamak için-yüksek kalitede bulanık olmayan görüntüler elde etmek için makinenizin titremesini en aza indirmek mekanik ve dijital titreşim azaltma sistemleri birleştirir.
Optio RZ10
HD video kaydı-Yüksek çözünürlüklü HDTV çözünürlüğünde kayıt film klipleri
Otomatik Resim Modu-otomatik olarak belirli bir konu veya olay için en uygun çekim modunu seçer.Bu
optimum sayıda kamera ayarlarını duyarlılık ve çekim hızı iyi sonuç sağlamak da dahil olmak üzere 16 sahne tiplerinden seçilmesi.
Olağanüstü Resim Kalite-yüksek performanslı görüntüleme motoru,14 efektif megapiksel sensör kombine gerçeğe yakın renkler ve olağanüstü görüntü çözünürlüğü üretir.
Otomatik Yüz Algılama-32 adete kadar yüz görüntü alan içinde keskin odak için algılanması.
Buna ek olarak...
Pet modu-önceden belirlenen yüzleri algılar
Büyük,kolay görüş 2,7 inç renkli yaklaşık 230.000 nokta LCD monitör
Burst Shooting kadar 40 görüntülerin saniyede 9,1 görüntülerin maksimum hızda
Kamera ve Retro,yaratıcı görsel efektler eklemek dahil Dijital filtreler,üç resim boyutları(04:03,16:09 ve 01:01)farklı uygulamalar barındırmak için seçimi
D-Range(pozlanmış)ve siyah-out önlemek için ayar(karanlık)bir görüntü alanları
Dijital Panorama modu zahmetsizce,üç görüntülerden tek bir panoramik resim oluşturmak için
MediaImpression 2,0 görüntü görüntüleme için PENTAX yazılım,düzenleme ve dosyalama uygulamaları(Windows 7 ve dahil olmak üzere en son işletim sistemleri ile uyumlu Mac OS X 10.6)
Eye-Fi bağlantılı:Eye-Fi kablosuz hafıza kartları ile kullanım için optimize edilmiş..
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: