Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Pioneer dan Yeni Multi-Player CDJ-350 dijital ve DJM-350 Mixeri The USB recording

Multi-Player CDJ-350 dijital ve DJM-350 mixer kulüp işlevleri için son ürünler güçlü yaratıcı etkileri,remix tarzı ve rekordbox uyumluluk döngüler.
onun fiyat aralığında benzersiz yetenekleri ile DJM-350 DJs USB en yüksek kalitede kaydetmek için performanslarını her nüansı yakalama sağlar.her birim içinde olduğu için bu gerekli kitleri veya kablo gerekli değildir.Sadece mikser içine WAV formatında profesyonel ses kaydedebilirsiniz USB bellek bağlayın.
Bu kayıtlar,her tür küçük ölçekli bir dikkatli bir vinil kayıt karışımı yoluyla uygulanabilir ve hazır dijital CDJ-350 üzerinde çoğalması.Ayrıca,yeni bir özellik",dizine Mark Track basarak oturumu kesmek ve karışımlar CD'ye düzenleme olmadan hazır sağlar,parça ile izleyebilirsiniz.
Yeni müzik yönetimi programı rekordbox Pioneer ile sürükleyebilir ve böylece tüm müzik hazırlanacak ve organize otomatik ritimleri ve göre çok CDJ-350 ritmine kontrol araçları en iyi şekilde bu dosyaları taşıyın.
Birden çok biçim ve müzik dosyaları ile uyumlu
CDJ-350 birkaç müzik uyumlu MP3 gibi dosya biçimleri,AAC,WAV ve AIFF.Tüm USB ya da CD-R diskler ile oynatılabilir.DJ mümkün müzikal biçimlerinin büyük sayı ile tıklayarak zevk böylece Ayrıca müzik CD'leri oynar.
Pioneer ™ rekordbox için müzik yönetim programı içerir
CDJ-350 analizleri BPM ve bilgisayarınızdaki öğeleri davul konumu birlikte müzik yönetim programı rekordbox ™, tür tarafından müziği kategorize sağlayan ve çalma listeleri oluşturulmasına kolaylaştırarak. Ne zaman rekordbox ™ dosyaları analiz USB stick aktarılır ve bu CDJ-350 bağlı, sen mix kolay yapmadan türe göre parça, albüm veya sanatçı seçebilirsiniz.
BEAT Function Display Scratch ve döngü kullanımını teşvik etmek
CDJ-350 üreme noktasında öğenin hype pozisyonunu gösterir Beat Ekran ile donatılmıştır. Bu kullanıcı ses ve görüntü yoluyla, el-göz koordinasyonu-kulak "in Çizikleri ve Döngüler ile hile yapmak için pratik kazanmaları yardımcı olan bir duygu, giving beat kontrol sağlar.

Otomatik Loop Beat
basitçe düğmesine basarak,GM döngüler her türlü erişimi vardır:
• Beat Loop: beat blok ve(4-beats)pusulanın bir döngü tekrarlar.
• Döngü Divide: Bir döngü oynarken, farklı ritimleri ile oynuyor.
• Sıcak Loop: Bir döngü çalarken,geri döngü başında ve çalış ekledi.
Doğrudan Kayıt kapasiteli USB aygıtları
Kullanıcıların DJ kaydedebilirsiniz doğrudan bir USB cihaza bir PC veya VCR kullanmadan ayarlar. Bu kayıt WAV formatında kaydedilir ve alabilir ve bir PC veya taşınabilir,dinleyebilirsiniz.
Daha Fazla Bilgi:Pioneer
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: