Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

iPhone için En iyi 10 Ücretsiz Uygulamalar

Yaklaşık 100,000 uygulama vardır..
Aşağıdaki uygulamalar jailbreak veya olmadan Unlock kurulabilir senin iPhone,Bu daha güvenli olduğu kadar,doğrudan Apps Store üzerinden indirebilirsiniz ve emin olun iTunes hesaplar.
Aşağıda için uygulamalardan oluşmaktadır iPhone kullanıcıları için en iyi on ücretsiz uygulamaların listesini sosyal ağ,Seyahat, haber,Fotoğraf,verimlilik ve diğerleri.
Burada on uygulamalar:
1. Facebook
iPhone üzerinde Facebook uygulaması ile daha kolay bize Facebook'ta arkadaşlarıyla iletişim kurmak olacaktır. ungkinkan hep bağlıdır. Facebook iPhone için şimdi ve sürüm 3 ulaşmıştır rutin bir ziyaret sırasında hızlı erişim gibi (haberler, ve bildirim yayınları çok daha fazla) ve sayfa. Özelliklerin ilave yaptık
2. Gorrilacam
Gorillacam 2009 Aralık ayında mevcut.Bu uygulama iPhone kamera aittir performansını artıracaktır.

3. RunKeeper Ücretsiz
RunKeeper Ücretsiz uygulaması kullanır GPS yeteneği iPhone bizim GİDİŞ güzergahı takip etmek ve haritalar ve kalori ayrıntılı bir şekilde yer.

4. Dörtlük
Dörtlük size çeşitli kaynaklardan (ki birçok ücretsiz olarak sunuyoruz) kitap indirmek ve sonra epub onları yolu ile aktarabilirsiniz sağlar,PDFStanza Desktop uygulamasından veya eReader ücretsizdir.
5. Dropbox
Bir transfer(transferler)bilgisayarlar ve sahip cihazlar arasında içerik sunan birçok uygulama, ancak sadece Of Dropbox ücretsiz ve kullanımı kolaydır.
6. Thetrainline
Olanların sık sık tren ile seyahat için, Thetrainline  bir uygulamadır.Plan bir gezi sonuçları çevrimdışı yanı sıra tren seyahat süresini Bu uygulamayı kullanarak tarif edilebilir kalkış görmek için.
7. Skype
az ama mükemmel olmasına rağmen Skype indirilebilir gereken bir uygulamadır.Skype ücretsiz olarak dünyanın her yerinden diğer kullanıcılara aramak için bize izin VERİR
8. Now Playing
Now Playing film oynuyor VE hakkında bilgi gösterir,En yakın sinema ve film oynatma süresi.
9. TonePad
TonePad bize güzel armoniler ve kişisel zil sesi olarak kullanılabilir sesleri oluşturmanıza olanak sağlar.TonePad
10. Thomson Reuters Haber Pro
Daha bir çok yeni uygulamalar ücretsizdir,ancak Reuters Haber Pro Kazananlar hak bir çok avantaj sunuyor.Bu uygulama bizim iPhone hakkında en son haberler,borsa fiyatları ve diğer gösterecektir Reuters Haber Pro
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: