Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Google beklendiği gibi Google TV duyurdu

Google tarafından açıklandı.Özellikle son 6 ay içinde video izlenmesinde 2 kata varan birartışoldu.Geçen yıl günlük ortalama 1 milyar video izlenmekteydi.
Google firmasından yapılanaçıklamaya göre,2006 yılında 1.65 milyar dolara satın aldıkları Youtube bu yıl ilk kez karageçti.Yine yapılan açıklamaya göre ortalama internet kullanıcısı 24 saat içinde 15 dakikasını youtube’da geçiriyor.
Amerika’da ortalama bir kişinin günde 5 saat TV izlediği sonucundan yola çıkan Google firması bu hafta içinde ABD’nin San Francisco şehrinden Google Televizyon yayınlarına başlayacak.
Bir Software platformu olarak sunulacak Google TV,Sony,Intel,Logitech işbirliği ile internet üzerinden yayın yapacak.Google TV Android Chrome tarayıcısı ve tam Flash desteği ile kurulmuştur.
Google IO takım nasıl izleyiciler kanalları aramak için ya da belirli programlar için güçlü bir ekran arama kutusu ile, üzerinde overlaid olacağını gösterdi ne olursa olsun, kablo TV tuner kutusundan beslenen edildi top. Aynı zamanda bir zamanlanmış DVR kayıt UI doğrudan ayarlamak için.Google TV
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: