Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni CANON-XF305 profesyonel Kamerası Özellikleri

Canon yenilik ve en zorlu profesyonel görüntü elde etme ve ürünler geliştirmek devam ediyor.Bunlardan biri Yeni Canon XF305 Profesyonel Kamera evrensel olarak kullanılabilir Compact Flash(CF)eşsiz görüntü kalitesi ve verimli,sağlam iş akışı için kartlarını uygun bir fiyatla 50Mbps MPEG-2 04:02:02 kayıt özellikleri.Bu ideal(ENG)ekipleri,bağımsız film yapımcıları,belgesel yapımcıları,haber kameramanların ve askeri kuruluşlar elektronik newsgathering gereklerine uygundur.
Bir MXF Dosya Wrapper ile sıkıştırma dosya tabanlı MPEG-2 kullanmak mevcut sanayi altyapısı,metadata ve doğrusal olmayan düzenleme(NLE)sistemleri ile en geniş uyumluluk sağlar.Ve 04:02:02 renk örnekleme ileri post prodüksiyon kullanım için yüksek kalitede görüntü elde etmek için sesi ve renkli ultra-ince geçişleri sağlar.
1920 x 1080 CMOS Görüntü Sensörleri bozulmamış görüntü kalitesi üç yeni geliştirilmiş Genuine Canon 18x HD L serisi lens.
Endüstri standardı HD-SDI çıkışı,genlock girdi ve SMPTE zaman kodu giriş/çıkış terminalleri birleştirilerek Canon XF305 mükemmel canlı uygulama ve çoklu kamera çekimleri için uyumlu hale getirir.
XF305 de yaratıcı esneklik genişletmek için,birden fazla kayıt bit hızları,kararlar ve değişken kare hızları sunuyor ve dilediğiniz üretim ortamında çalışmanıza olanak sağlar.Ve görüntü üzerinde tam özelleştirme,görüntüleme ve operasyon XF305 kişisel ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilen bir kamera yapar.Daha fazla Bilgi
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: