Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Samsung 12 megapiksel SCH-W880 AMOLED ile dijital fotoğraf makinesi tanıttı


Samsung Electronics Co Ltd bugün),3 ile kat optik zoom objektif dünyanın ilk 12 megapiksel kameralı cep telefonu "Samsung AMOLED 12M '(Model Adı: SCH-W880 duyurdu.Telefonun Kore pazarında Ekim ayı başlarında satışa sunulması planlanıyor.
Haziran Pixon 12,ardından, Samsung yine gelişmiş görüntüleme teknolojisi gelişmiş kamera telefonlarının gelişimi başka bir işaretine ulaşmak için başvurdu.
Samsung 12M AMOLED dünyanın en gelişmiş WVGA(800x480) ile en son teknolojiyi birleştiren kamera, istisnai bir resim-alma deneyimi sağlayarak tam dokunmatik ekran AMOLED.
AMOLED 12M's 3x optik zoom, 12 megapiksel kamera telefon,Cihaz ayrıca 2x zoom, kullanıcılar 6x bir zum tam yetenekleri veren dijital özellikleri.

Görünüm ve prim ile dijital kompakt kamera ve özel bir kamera açma kapama tuşu düşünüyorsanız,kullanıcı hızlı ve doğal olarak yüksek çözünürlüklü fotoğraflar erken olabilir.bu telefon da saniyede 30 kare yüksek kaliteli video kaydı(1280x720)sağlayan Samsung 12M hızlı görüntü kaydetme AMOLED kullanıcılar sonraki dokunuş için sadece 2 saniye içinde taşımanıza izin verir.

Samsung güçlü ve yenilikçi kamera fonksiyonları tanıttı 12M AMOLED.Dokunmatik olan Otomatik Fokus (AF)özelliği,kullanıcıların parmak sonra objektif otomatik olarak nesne izler dokunma,bir odak noktası seçmek için,Akıllı Otomatik özellik,kullanıcıların otomatik olarak nesne,arka plan dayanan çekim modu,ve ışık değişiklikleri kamera mükemmel dengelenmiş çekmenizi sağlar.Diğer özellikleri bir Xenon flaş,Shake Reduction, yüz tanıma ve 4GB dahili hafıza içermektedir.

Samsung Electronics Co Ltd yarı iletken, telekomünikasyon, dijital medya ve ABD 2008 konsolide satışları 96 milyar dijital dönüşüm teknolojilerinde dünya lideridir.179 ofislerinde 61 ülke genelinde yaklaşık 164.600 çalışanı,şirket iki iş birimi: Dijital Medya ve İletişim Çözümleri ve Aygıt oluşur.Biri olarak bilinen en hızlı büyüyen global markalarından Samsung Electronics,dijital TV'lerin,bellek yongalarının,cep telefonlarının ve TFT lider üreticisidir LCD'lerinin.Daha fazla bilgi için, ziyaret www.samsung.com edebilirsiniz.
Haber Kaynak: Samsung Electronics
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: