Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC ProHD Kameralarla Eğitim

Dünyanın en saygın ve büyük film okullarından biri olan Columbia College Chicago Film ve Video Bölümü, JVC ProHD kameralara önemli bir yatırım yaptı. Yüksekokulun medya sanatları okulu bünyesinde bulunan bölüm, iki dönemlik temel ders Programını okuyan yüzlerce öğrenci için ana çekim ortamı olarak kullanılmak üzere yüzden fazla JVC GY-HM100 El Kamerası satın aldı.

Film ve Video Bölümü'nün Başkan Yardımcısı Don Smith,HD çekimleri pahalı olmayan SDHC bellek kartlarına QuickTime. Mov dosya formatında kaydettikleri için JVC kameraların seçildiğini belirtti. Öğrenciler dosyaları Apple MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarında Doğrudan Final Cut Pro çizelgesine sürükleyebiliyor ve hemen kurguya başlayabiliyor.
"Bu kameraların bize sunduğu en önemli avantaj, uzun zaman alan medya Kayıt işlemi olmadan kurguya hazır, yüksek kaliteli, gerçek QuickTime dosyaları kaydedebilme yeteneği. JVC Kameralar Öğrencilerimize sinema filmlerinin yapımında devrim yaratan verimli ve hızlı iş akışını kullanarak yaratıcı bir ekibin parçası olarak nasıl çalışılacağını öğretmemizi sağlıyor.

Columbia College JVC ile uzun süredir çalışıyor, ve ProHD kamera serisi geliştirilirken fakülteye danışılmıştı. 2009 Bahar dönemi boyunca JVC Film ve Video bölümüne GY-HM100 kameranın bir prototip modelini hediye etti ve böylece 23 öğrenci önde gelen Reklam Ajansı DDB / Chicago tarafından sunulan yaratıcı bir film yapımı fırsatından yararlandı. Öğrenciler, ajansın Şikago merkezli müşterisi Alan Museum'u tanıtmak için birer dakikalık görüntüler hazırladı.

Fakülte GY-HM100'ün ders programının ihtiyaç ve hedeflerine uygun olduğunu çabuk fark etti. Film ve Video Bölümü Başkanı Bruce Sheridan, şunları söyledi: "Eğitimciler için yeni Öğrencilere zorluk çıkarmayacak ve hayal kırıklığına uğratmayacak, ama aynı zamanda üst Siniftaki öğrencilerin daha ileri düzeydeki Film Yapım heveslerini de tatmin edecek kadar gelişmiş kamera Donanımı seçmek önemli. Tutkulu film, öğrencileri profesyonel kullanıcılar kadar yeni teknolojilerde yaratıcılık ve teknik gelişmeyi zorluyor, Eğitimciler ile teknoloji geliştiriciler arasında işbirliğinin önemli avantajları var, ve JVC ile ilişkimiz bunun iyi bir göstergesi. "

Yüksek Öğretimde Açık Erişim, fırsatlar ve mükemmelliği ilke edinen Columbia College Chicago,120'den fazla ön lisans ve lisans programıyla 12.500 Öğrenciye film-video,sanat-tasarım,sanat yönetimi,televizyon, radyo, müzik, Etkileşimli çokluortam programlarında eğitim veriyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: