Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Petrol’den Yeni Çantalar

Bir Vitec Group markası olan Petrol,ikili çözümü Petrol Pillow Staybag’i tanıttı. Bu spor tarzı taşıyıcı, bir kamerayı olay yerine rahatça ve güvenle taşımak için ideal, ve üçayak sehpası kullanmanın imkansız olduğu hareket eden araç, kayalık, yüksek açılı yüzey gibi aşırı çekim koşullarında sabit montaj çözümü de sağlıyor. Staybag çanta çok geniş açıldığı için ana bölmeye kolay ve hızlı erişim sunuyor.
Yeni bir Petrol Monitor Bag modeli, özel olarak Sony’nin yeni küçük boyutlu LMD-940W LCD monitörünü çalışırken ve taşırken korumak üzere tasarlandı. Petrol PLMD-1’in geniş ana bölmesi içerisinde Sony monitör çok sayıda yoğun dolgulu kumaşla çevreleniyor.Çengelli ve düğümlü bir iç kapak, monitörü yerine güvenli bir şekilde sabitliyor.
Petrol Mattebox Case hafif, sağlam, bavul tarzı taşıma çantası, Chrosziel, Arri, Vocas, RedRock, Petroff 4x4 ve 4x5 fitre kutuları için ideal. Çantanın üst kapağı, çepeçevre ve çift yönlü bir fermuara sahip. Çantanın iki yanındaki çengel ve düğümlü çift askı, hızlı ve kolay erişim için kapağı açık durumda sabitliyor. Geniş ana bölme, kırılgan cihazları korumak için tamamaen yumuşak dolgulu. Petrol’ün ısıyla şekillendirilmiş kat kat presli panelleri, fazladan koruma ve uzun ömür sağlıyor.
Petrol Inflatable Airline Bag, uçakla taşıma için özel tasarlanmış, büyük boy yayın kameraları için koruma sağlayan bir şişme çanta. Bu yenilikçi spor tarzı çanta, havalimanı güvenliğinden kolay geçiş ve uçağa rahat biniş için küçük, 35cm x 24cm x 14.5cm boyutlu, fermuarlı bir naylon çanta. Petrol Inflatable Airline Bag, uçuş ve aktarma sırasında bir kamerayı itip kakma ve çarpmadan kaynaklanabilen zararlardan korumak için tasarlandı.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: