Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sennheiser Sanatçıları İçin Otuzdan Fazla Grammy Adaylığı


Sennheiser sanatçıları bu yıl otuzdan fazla Grammy adaylığıyla onurlandırıldı.Aday gösterilen sanatçılar hem modern müziğin farklı türleri hem de yaşayan efsanelerden yeni yüzlere kadar çeşitlilik gösteriyor.Snop Dogg’dan Madonna’ya kadar Sennheiser sanatçılarının adaylıkları,Sennheiser’ın En İyi Yeni Sanatçı kategorisindeki ödülünü hoş bir şekilde dengeliyor.Beş En İyi Yeni Sanatçı ödülünden dördü Sennheiser kablosuz kişisel monitörlü Sennheiser kablolu ve kablosuz mikrofonları ve monitörleri ile söylendi ve çalındı. Kazananlar Los Angeles’ta Staples Center’da 51.Yıllık Grammy Ödülleri töreninde açıklandı.
Sennheiser kullanan Jazmine Sullivan, Jonas Brothers, Adele ve Lady Antebellum, muhtemelen genç bir müzisyen ya da gruba verilebilecek en büyük onur olan En İyi Yeni Sanatçı adayı oldu. Lady Antebellum için Neumann KK 105 S ile SKM 5200 kablosuz mikrofonlar,vokalistler için MD 5235 kapsüller,davullar,arka vokaller ve gitar için ise e 900 serisi kablolu mikrofonlar kullanıldı.Sennheiser ew 300 IEM G2 kablosuz kişisel monitörler sahneyi gürültüsüz tuttu,ve ew 372 G2 kablosuz enstrüman paketleri gitarist Charles Kelley ile arka gruba hareket serbestliği sağladı.

En İyi Kadın R&B Ses Performansı adayı olan Beyonce Sennheiser MD 5235/SKM 5200 kablosuz mikrofon kullandı.
Leona Lewis, En İyi Kadın Pop Ses Performansı adaylığı için Sennheiser SKM 5200/Neumann KK 104 S kablosuz vokal mikrofon ve ew 300 IEM G2 kablosuz kişisel monitör kullandı.
En İyi Dans Kaydı niçin aday olan Rihanna,Sennheiser SKM 5200 kablosuz el mikrofonuyla MD 5235 ve KK 104 S kapsülleri kullandı.
Alternatif rock sanatçıları Kings of Leon üç,hip-hop yıldızı Snop Dogg ise iki Grammy adaylığına layık görüldü ve her ikisi de sahnede Sennheiser ürünleriyle sahneye çıktı.
Bluegrass,country,power pop,Latin rock gibi çok farklı türlerden Sennheiser kullanan sanatçılar Grammy için yarıştı.Ricky Skaggs &Kentucky Thunder En İyi Bluegrass Albümü;Jake Owen Vokallerle En İyi Country Birlikteliği;OneRepublic En İyi Pop Performansı adayı oldu.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: