Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Micron Explorer 100 Serisi Sinyal Kaybı Korumalı Küçük Boy Alıcılar ve Vericiler

40 yıldır yayın ve dış çekim kayıt alanları için kablosuz mikrofon haberleşme sistemleri tasarlayan Micron firmasının Explorer 100 Serisi, ses bütünleşmesi, uzun süreli güvenilirlik ve son derece sağlam yapıyı, yeni ve uygun fiyatlı bir şekilde sunuyor.

Sinyal Kaybına Karşı Korumalı Küçük Boyutlu Alıcılar

Micron Explorer SDR alıcılar, ayrı antenlerden beslenen iki bağımsız alıcıyı birleştirerek gerçek “diversity” tasarıma sahip. Birleşik devre en zayıf sinyalli alıcıdan gelen çıkışı otomatik olarak reddediyor ve klasik bir tek antenli alıcıya göre sinyal kaybını son derece azaltıyor. Aynı güçte sinyaller alınırsa, sinyal/gürültü oranını daha da yükseltmek için ses çıkışları karıştırılıyor.

Explorer 100 alıcılar, alıcı boyut ve ağırlığının öncelikli olduğu durumlarda kullanılmak üzere tasarlandı. Genel kalite, performans ve güvenilirliği tam bütünleştiren seri, bir ses sistemi çantasına sığdırılacak veya DV kameraların üzerine takılacak kadar küçük ve hafif.

Mükemmel RF performansı veren Explorer 100 alıcılardaki çoklu RF katı üstün hassasiyet ve seçicilik sağlarken, dijital denetimli devreler en iyi mobil çalışmayı gerçekleştiriyor. Gürültü azaltım sistemi, düşük RF sinyalli durumlarda, hatta bozucu sinyalli RF ortamlarında bile sorunsuz çalışma sağlıyor.

Değişken yüksek seviyeli ses çıkışı, mikserlerin, kameraların ve ikincil sistemlerin giriş sinyali gereksinimlerini karşılamak üzere hat veya mikrofon girişlerini beslemek için kullanılabiliyor. Alıcının modeline bağlı olarak üst panelde alınan sinyal gücü, pil durumu ve vericinin pil durumuyla ilgili sürekli bilgi veren 3 tip LED gösterge var.

Cep Vericileri

Mümkün olan en iyi kalitede sinyal iletimi hedeflenerek tasarlanan Explorer 100, 256 frekans seçeneği ve geniş sistem bant genişliği ile yüksek frekans çevikliği sağlıyor. Bu yaklaşım, uluslararası çalışan ve girişime maruz kalan ekipler, işletmeciler ve kayıtçılar için esneklik sağlıyor ve sistemleri tüm dünyada kullanabilme serbestliği ve rahatlığını sunuyor.

Ses sinyali bütünlüğünü korumak da öncelikli bir konu. Explorer 100 vericilerde ses giriş seviyesi, LED seviye göstergeli ve güvenli üst panel kontrolüyle kolayca ayarlanabiliyor. Bol fazlalık payı ile çok yüksek giriş seviyelerini karşılayacak şekilde tasarlanan vericilerde, tepe seviyelerde sinyali kırpmayı engellemek için düzenlenmiş, hafif eğimli ve hızlı yanıtlı bir sınırlayıcı var. Bu tip devrelerde sık görülen arka plan gürültü seviyesi değişikliği etkisi olmadan otomatik bir kazanç denetleyicisi görevi gören bu gelişmiş sınırlayıcı, düşük fiyatlı kameralar ve mikserlerle çalışmayı mümkün kılıyor.

Vericiye mikrofon veya hat seviye sinyallerini bağlamak ve T12, P12 ve P48 gibi çeşitli tipte mikrofonları beslemek için özel amaçlı ses giriş kabloları mevcut. Pil durumunu gösteren LED göstergeli vericiler, hızlı ve kolay pil değiştirmeye imkan veren pil yuvası ile standart alkalin pillerle beslenebiliyor.Pil yuvasının tasarımı ve Explorer’ın genel sağlamlığı, saha kullanımının zorlu koşullarına göre düşünülmüş.

Ürün : Explorer 100 Serisi Alıcı ve Verici
Marka : Micron
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: