Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Nokia,Taşınabilir Bilgisayar Üretimine Başlıyor

Mobil iletişim cihazlarıyla bir dünya devi olan Nokia, taşınabilir bilgisayar üretimine sıcak bakıyor. Şirketin CEO’su Oll-Pekka Kallasvuo ile yapılan bir röportajda dedikoduları doğruladı.
Nokia’nın CEO’su Olli-Pekka Kallasvuo,yerel Fin yayın kuruluşu YLE’ye verdiği bir röportajda dizüstü bilgisayar üretimine sıcak baktıklarını açıkladı.“Bu fırsatla da çok yakından ilgileniyoruz”diyen Kallasvuo,bir süredir dolaşan dedikoduları doğruladı.Böylece geçen sene sonundan beri dolanan söylentiler resmi olarak doğrulanmış oldu.

Konu ile ilgili soru ardından Kallasvuo,“Mobil iletişim cihazlarıyla taşınabilir bilgisayarların yakınsama kapsamında birbiriyle ilintili cihazlar haline geldiğini söylemek için bundan beş yıl ilerisini düşünmeye gerek yok.Bugün birçok kullanıcı internetle mobil iletişim cihazları üzerinden tanışıyorlar.Bu çok iyi bir örnek”dedi.

Nokia’nın konu ile ilgili yorumu bilgilsayar markaları arasında 3.sırada olan Acer’ın mobil iletişim cihazları pazarına gireceğini duyurmasından bir hafta sonra yaptı.Bakış açısının bu yönde açıklanmasında Lenovo ve Hewlett-Packard’ın krize rağmen büyüme kaydetmesinin de etkili olduğu düşünülüyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: