Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony PDW-F330L Professional Disc Camcorders

XDCAM-HD-PDW-F330L
Ağır ve Hızlı çekim,HD-SDI çıkışı,sesXLR çıkışı ve TC IN/OUT gibi özellikler
Ağır ve Hızlı çekim,HD-SDI çıkışı,sesXLR çıkışı ve TC IN/OUTgibi gelişmiş özellikleri XDCAM HD Kamera serisinin üst sırasında
Kendinden-HD 16:9/4:3 değiştirilebilir CCD`ler
XDCAM HD kameraları üç kendinden-HD,16:9/4:3 değiştirilebilir 1/2 inch CCD kullanarak,düşük lekelenme seviyeli ve yüksek sinyal/gürültü oranlı sıra dışı kalitede görüntüler sunuyor.
Gerçek zamanlı SD çıkışı
MPEG HD formatında kaydederken bile XDCAM HD kameralar i.LİNK DV çıkışı ve kompozit çıkış aracılığıyla bir gerçek zamanlı SD sinyali.
Hızlı ve ağır çekim 4-60P
PDVV-F350,25p oynatım modu için 4p-50p arasında ve 24p/30p oynatım modu için 4p-60p arasında herhangi bir kare hızında kayıt yapabilir ve içerik hemen görüntülenebilir.
HD içeriği herhangi birXDCAM HD cihazda oynatılabilir,DV içeriği herhangi birXDCAM ürününde oynatılabilir.

Gelişmiş optik özellikler
XDCAM HD kamerada dört konumlu bir dahili optik Neutral Density(Nötr Yoğunluk)(ND)filtre tekerleği ve bir yavaş obtüratöryer alıyor-bunlar 64-kareye kadar olan birikmeleri destekliyor.

Seçilebilir kare;bit hızlarında HD 1080 kayıt
XDCAM HD ürünleri,MPEG-2 MP@HL endüstriyel sıkıştırma standardını kullanan bir"MPEG HD"codec çalıştırarak görüntü sinyallerini 1080/59.94İ,50i,29.97P,25P ve yerleşik olarak 23.98P formatlarında kaydedebiliyor.

DVCAM Kaydı frekans yükseltme/azaltma
HD/SD iş akışı esnekliğini maksimuma çıkarmak için tüm XDCAM HD kameralar NTSC/PAL ve 16:9/4:3 modları arasında seçim olanağı tanıyarak DVCAM formatında her zaman çekime hazır.
Yüksek kaliteli ses kaydı
XDCAM HD ürünleri iki ya da dört kanal, 16-bit, 48-khz sıkıştırılmamış (Doğrusal PCM)sesi kaydedebiliyor ve yüksek ses kalitesi sunuyor.
PDW-F330L Disc Camcorder

Dosya tabanlı disk kaydı
XDCAM sisteminin görüntü ve sesi doğrusal bir AV akışından çok IT-tipi dosyalar olarak kaydetmesi nedeniyle,XDCAM HD ürünleri bir dizi muazzam avantaj sunuyor:
•İçeriğe anlık rasgele erişim
•Boş disk alanına otomatik kayıt(değerli içerik üzerine yazma endişesi olmadan)
•Doğrusal Olmayan Düzenleme ve Arşivleme Sistemleri ile Arşiv gibi İT tabanlı donanım ile kolay entegrasyon
•i.LİNK FAM(File Access Mode)ya da hatta Ethernet üzerinden gelişmiş ağ tabanlı iş akışı
•Yüksek Hızlı Dosya Aktarımı
Gelişmiş sahne seçim işlevselliği
PDW-F350"un 16:9 3,5-inç renkli LCD`si,çoğu kameranın post prodüksiyona bıraktığı özelliklere erişim sağlayan yüksek seviyede geliştirilmiş bir arabirim görüntüler.

Gelişmiş Proxy Kayıt
XDCAM HD ürünleri,aynı disk üzerine HD ya da SD çözünürlüklü verilerle eş zamanlı olarak düşük çözünürlüklü AV verilerini otomatik olarak kaydeder. Bu düşük çözünürlüklü içerik -"Proxy Verisi"olarak
sony PDW-F330

Yüksek Güvenilirlik Seviyesi
XDCAM HD kameralar,tüm dünyada zorlu uygulamalarda kendini kanıtlamış XDCAM SD ürünleri ile aynı platformu paylaşır.Medya ile kayıt kafalar arasında hiçbir mekanik temas olmadığından,yüksek oranda kararlılık ve uzun medya ömrü elde edilmiştir.Ayrıca XDCAM ürünlerinin şoka,titreşime ve aşırı iklim koşullarına sıra dışı bir dayanım gösterdikleri de bilinmektedir.Ek olarak lazer aygıt için 7 yıllık bir garanti de sunulmaktadır.

Kapsamlı arabirimler
PDW-F350`de maksimum prodüksiyon esnekliği için çok geniş yelpazede giriş/çıkışlar ve arabirimler sunulmaktadır:
•Giriş:Ön stereo mikrofon,analog ses(2-kanal),zaman kodu,gen-lock
•Çıkış:HD analog komponent,SD analog komponent,SD analog kompozit,zaman kodu
•i.LİNK arabirimi File Access Mode(FAM)ve DV OUT`u destekler
•HDfrekans azaltma yeteneği:i.LİNK(DV OUT)portu üzerinden DV çıkışı ya da analog komponent üzerinden ana bant SD çıkışı
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: