Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Pioneer CDJ-350-W dijital medya oynatıcı ve DJM-350-W 2 kanal mikser Beyaz versiyonu başlattı

Pioneer CDJ-350-W
Pioneer CDJ-350-W dijital medya oynatıcılar ve DJM-350-W 2 kanal mikser dahil olmak üzere,giriş seviyesi DJ sisteminin yeni bir inci beyaz versiyonu başlattı. Her ikisi de renk dışında özgün modeller,CDJ-350 ve DJM-350 de vardır.
Pioneer-CDJ-350-W-digital-media-player
Pioneer CDJ-350-W medya çalar MP3,AAC,WAV ve AIFF dosyalarını destekler ve USB depolama aygıtı ve CD-R/RW diskler dosyaları okuyabilecek.O BEAT Ekran Fonksiyonu,Otomatik Beat Loop Fonksiyonu,Otomatik BPM Kilidi,dört düzey tempo ayarları özellikleri.oyuncu titreşim Şoka Dayanıklı Bellek kullanan ve Mimarlık Yüzer tarafından dayanıklıdır.Bu Pioneer rekordbox müzik yönetim yazılımı ile birlikte geliyor ve MIDI diğer DJ yazılımı ile uyumlu
Pioneer DJM-350-W
Pioneer DJM-350-W 2 kanal mikser yeni eklenen gürültü ve Kısa Echo olmak üzere dört ses efektleri gibi izole 3-bant ekolayzır ile donatılmıştır. Yeni inci beyaz makyaj ile dahili seviye ölçer's kırmızı,beyaz ve mavi LED'ler çarpıcı bir görünüm yaratıyor.mikser kullanıcıları kendi DJ bir USB depolama aygıtına karışımları kayıt karışımlarını inceleme ve diğer cihazlar üzerinde dinlemek için onlarla götürün sağlayan ön üst panelde USB bağlantı noktası Tipi var.
Pioneer'in inci beyaz CDJ-350-W dijital medya oynatıcılar ve DJM-350-W 2 kanal mikser ve Ocak ayında çıkacak iki CDJ-350-W ve bir DJM-350-W içeren 2.445$ paket olarak piyasaya sürülecek.
[businesswire]
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: