Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

UsBidi-Dünyanın En Akıllı Telefon Şarj Aleti #video

UsBidi
UsBidi şarj cihazı telefonlar ve tabletler ile çalışmak üzere tasarlanmıştır.Bu iki versiyonu mevcuttur-MFI sertifikalı Apple cihazlar ve Android cihazlar için Mikro USB sürümü için Aydınlatıcı sürümü.UsBidi,kendini akıllı şarj aleti olarak tanımlayan bir girişim.Kickstarter üzerinde fonlanan ürün,Hızlı şarj veya veri senkronize etme iki farklı modu bulunuyor.
UsBidi-Dünyanın En Akıllı Telefon Şarj Aleti
Akıllı Telefon Şarj Aleti 
Bu iki özelliği cihazın iki kullanım modunu temsil ederken üzerine eklenen minik detaylar UsBidi'yi daha da cazip hale getiriyor.En büyük özelliği,telefonun şarjı %100'u gördüğünde otomatik olarak akımı keserek telefonun içinde fazladan elektrik akışının olmasını engelliyor.
UsBidi-Dünyanın En Akıllı Telefon Şarj Aleti
UsBidi En Akıllı Telefon Şarj Aleti 
UsBidi şarj aleti,temelde hem enerji tasarrufu hem de batarya ömründe artış yaratıyor.Ayrıca masa,bilgisayar,araç içi gibi noktalarda belirli bir noktaya sabitlenip yerlerde sürünmemesi için üzerine mıknatıs yerleştirilmiş.Kampanyanın tamamlanmasına 32 gün bulunurken %690 oranında fonlanan UsBidi,Şubat 2016'da üretimi tamamlayarak kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: