Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

AkıllıTelefon ve Tablet Ekranında ki çizikler Nasıl Yok Edilir

çizikler Nasıl Yok Edilir
Telefonunuzun ekranında küçük cizikler sizi hirslendirir?Onları yok etmekmi istiyorsunuz?
Akıllı telefonlar,Tabletler ya da diğer cihazlar.Hemen hepsinde ekranlar çizilebiliyor.
Peki,bu çizikleri nasıl onaracağız?Detaylar yazımızda!

Sizə çizikları yok etmek için gıda sodası ile yapabileceyiniz üsulu sunuyoruz. istenilen bu maddeyi bulmak kolay..Oldukca sade ve effektivdir.
Küçük bir kab götürün,2/3 hissesini soda,1/3 su ile doldurun.Katı madde olana kadar Karışdırın.Madde katılaştıktan sonra,Kulak temizleme veya yumuşak parça bez üzerine küçük mikdarda sürün ve sonra dairevi bir şekilde ekrandaki cızığın üzerine sürtün.
Bunları yerine yetirdikden sonra yavaşca,Nemli bir parça bez ile artıkta kalan maddeyi temizleyin.
Tablet Ekranında ki çizikler Nasıl Yok Edilir
Çözümlerden biride:Karbonat ve Pudra
Şu anda ekran çiziklerini onarmak için kullanılan en popüler yöntemlerden biri karbonat ve pudradır. Hemen başlayalım.İlk olarak 2 yemek kaşığı karbonatı bir kaba dökün.
Daha sonra bir yemek kaşığı suyu da üzerine dökün. Daha sonra iyice karıştırın.
Krem kıvamına ulaştığında karıştırmayı bırakabilirsiniz.Sonra karışımdan az miktarda alarak çizik bulunan yere yavaşça sürün.Acele etmeyin,vücudunuza krem yediriyormuş gibi iyice sürün.
Çizik telefonun hoparlöre yakınsa daha dikkatli olun.Karışım höparlörün deliklerini kapatabilir.
İyice sürdükten sonra yaklaşık 10 dakika kadar bekleyiniz.Sonra peçete veya benzer bir şey ile ekranı temizleyin.Çiziklerin kapandığını göreceksiniz.

Gecici ve Basit çözüm ise:Sıvı Yağ
Ayçiçek yağı ya da Mısır yağı gibi yağlardan herhangi birini az miktarda çiziklerin üzerine sürerseniz ekrandaki çizikleri geçici bir süre için onarır.
NOT:Unutmayın ki yağı ekrandan temizlemek kolay olmayacaktır.Bu nedenle sadece çiziği dolduracak kadar yağı sürmeniz iyi olacaktır.Aksi takdirde cihazınızı temizlemek işkence olabilir.

Size bir fikir Daha:Araba pastası ya da diş macunu
Araba pastası gerçekten işe yaradığını söyleyebiliriz.Eğer araba pastasını küçük bir bezin üzerine az miktarda macun sürün.
Sonra çizikli bölgeye sürün 10 dakika bekleyin.Son olarak Yumusak temiz bir bez ya da peçete ile ekranı temizlerseniz çizikleriniz onarılacaktır.
Ekranınızdaki çizikleri geçici bir süre için onarabilirsiniz.Ama unutmayın bunlar sadece geçici çözümlerdir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: