Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

8K çözünürlüklü televizyonlar geliyor!

Henüz 4K çözünürlüğünde televizyonlara alışamamışken, LG’nin gelecek yıl 8K çözünürlüğünde yeni nesil televizyonlarıyla tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Son birkaç yıldır yükselişini sürdüren akıllı televizyonların çözünürlükleri, akıllı telefonlar gibi artmaya devam ediyor.

Halen tüplü televizyonlar yaygın olarak kullanılmaya devam ederken LG,2015 yılında ilk 8K çözünürlüklü televizyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Daha önce büyük reklamlar ile duyurulan 4K kadar heyecan verici olmasa da,8K televizyonlar başarılı grafiklere ve ekran kalitesine sahip olacaklar. LG’den gelen bilgilere göre şirket,CES 2015’te ilk 8K çözünürlüklü 55 inç boyutunda akıllı televizyonunu duyuracak. 8K bir video formatıdır,basitçe söylemek gerekirse.

İlk yüksek çözünürlüklü olarak kameralarda kullanılan 8K çözünürlük,yavaş yavaş artık televizyonlara da geliyor.8192x4320px’e kadar görüntü kalitesi sunabilen 8K çözünürlüklü bir ekranda,33 milyon dolaylarında piksel yer alıyor.98 inç boyutunda ilk 8K çözünürlüklü akıllı televizyon prototipini duyuran LG,CES 2015’te 55 inç boyuta sahip,ilk 8K televizyonu duyurmaya hazırlanıyor.LG’nin yeni televizyonu 500 cd/m2 parlaklık sunabilmesinin yanı sıra 160ppi piksel yoğunluğuna sahip olacak..
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: