Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony’den PMW-TD300 İlk Profesyonel 3D Omuz Kamerası

Sony profesyonel tek gövdeli 3D kameraları HXR-NX3D1E ve PMW-TD300 ile 3D olanaklarına yeni boyutlar ekliyor.PMW-TD300 kamera Full HD 1920x1080 piksel çözünürlüklü çift ½ inç Exmor 3CMOS algılayıcı tasarımına sahip.
Kamera XDCAM EX kayıt platformu tabanıyla kullanıcılara en yüksek esneklik için kanıtlanmış katı halli iş akışının avantajlarını sunuyor.PMW-TD300 kameranın omuz tasarımı kameramanı görüntü çekimine yoğunlaşması için serbest bırakarak canlı çekimlerde esnekliği artırıyor.
Her görüntü için iki adet olmak üzere toplam dört yuva.Omuz tasarımı acele çekime gitmeyi gerektiren ve hareketli ortamlarda sabitlemeye imkan vererek kameramanların ergonomiyi düşünmeyip doğru çekimi yapmaya odaklanmalarını sağlıyor.3D kayıt yapılırken sol ve sağ göz sinyalleri aynı anda ayrı SxS kartlara kaydediliyor.
Yeni geliştirilen bir çift lensli sistem,odaklama,zoom ve iris ayarlamada yüksek hassasiyetli tam senkronizasyona imkan veriyor.45mm eksenler arası mesafe,özellikle 1.2m minimum yakınlaşma mesafesinde yakın çekimlerde kaliteli 3D görüntüler yakalamak için çok çeşitli çekim bölgeleri sunuyor.Kamera 2D ve 3D modları arasında geçiş yapabiliyor.İki boyutlu görüntüler tek bir karta kaydediliyor,yedekleme aynı anda L/R kartlara paralel kayıt ile sağlanıyor.Farklı lensler kullanıldığı için sol ve sağ kartlara kaydedilen görüntüler biraz farklı oluyor.

Özellikler:
Çift üç 1/2-inch tipi Exmor Full-HD CMOS sensörler
Çift lens sistemi
XDCAM EX kayıt
SxS kartı yuvaları (L/Rx2)
3D/2D kayıt modu
Özel bir arama özelliği ile sezgisel yakınlaşma kontrolü
3,5 inç renkli LCD Vizör
HD-SDI çıkışı (L/R çift akışlı,ses ve TC gömülü)
HDMI çıkışı(3D/2D)tüketici 3D ekranlarda görüntüleme için
Çoklu kamera sistemleri ile entegrasyon için giriş/çıkış ve TC de Genlock

Video link:http://youtu.be/Vmp9PQv1zoI  Sony/Broadcast
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: