Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Sony Alpha A35 duyurdu

A35 Expor APS HD CMOS sensörü 16.2 megapiksel bir DSLR fotoğraf makinesi. Kamera aynı zamanda video çekerken gibi hareketsiz görüntüler sürekli otomatik odaklama sağlar Şeffaf Ayna teknolojisini kullanır.
Hafif,kompakt ve kullanımı kolay,Sony tarafından yeni α35(SLT-A35)tüm yeteneklerin fotoğrafçılara Profesyonel çekim hızları ve cömert bir yaratıcı seçenekler getiriyor.16.2 efektif megapiksel çözünürlüğü ile,yeni geliştirilen Exmor ™ APS HD CMOS sensör şaşırtıcı detaylı ve düşük noise hala ve HD video görüntüler sunar.sensörün son derece yüksek çözünürlük ve hassasiyet tamamlayan güçlü BIONZ işlemci temizler ve zengin,doğal renk reprodüksiyonu ile kusursuz görüntü sağlamak için görüntü verilerini optimize eder.ISO 12800 maksimum hassasiyet ile,diğer kameralar mücadele düşük ışıkta fotoğraf ve HD video güzel doğal yakalamak mümkündür.
Diğer özellikleri şunlardır:
Tele-Yüksek Hızlı yaklaşık 1.4x ile Çekim modu büyütme zoom 7fps kadar
Ultra-yüksek kaliteli,en düşük gürültülü fotoğraflar 12800 ISO
Fotoğraf makinesi üzerinde 'Picture Etkisi'fotoğraflar veya HD video artırır.Kameranın arka yüzünde 921k nokta çözünürlüklü bir 7.5cm TFT LCD ekran ve kamera özellikleri Daha Fazla Bilgi SONY Bulunabilir.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: