Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony Ericsson üç yeni telefonu tanıttı

Communicasia fuarında Sony ericsson yeni modelleri Android işletim sistemli ve dokunmatik ekranlı Sony Ericsson Xperia ray,Xperia active ve QWERTY klavyeli Sony Ericsson txt Tanıttı.

Xperia ray 9.4 mm kalınlığında ve 100 gram ağırlığında.3.3 inç genişlik,LCD ekranın çözünürlüğü 854x480 piksel(FWVGA).kamerası 8.1 MP içeren telefon otofokus yapabiliyor ve Exmor R arkadan aydınlatmalı alıcı içeriyor.HD 720p ile sınırlı Video kaydı.Depolama alanı 300 MB ama microSD kart yuvası var.
Wi-Fi,Bluetooth,GPS,microUSB ve 3.5 mm kulaklık çıkışı da var.dört ayrı renk seçeneğiyle(altın,beyaz,siyah,pembe)Tri-band 850/1900/2100 MHz 3G/HSPA ve quad-band GSM/GPRS/EDGE desteklenmekte..

Xperia active:
Sony Ericsson Xperia active sporla Aktif olanları hedef alıyor.1 GHz Snapdragon işlemci,Mobile BRAVIA motorlu 3 inç Reality 480x320 piksel ekran,5 MP LED flaşlı kamera ve HD 720p video desteği sunuluyor.Toz ve 1M. kadar su geçirmez gövdeli Android işletim sistemli telefonda ön cam çizilmiyor.Islak elle bile kontrol edilebiliyor.dahili bellek 320 MB microSD kartlarla 32 GB'a çıkarılabilir.802.11n WiFi,quad-band GSM,tri-band HSPA bağlantı,GPS, Bluetooth,RDS'li FM radyo,Standart 3.5 mm kulaklık çıkışı.işletim sistemli Android 2.3 telefon ANT+teknolojisini destekler ve kalp hızını takip edebiliyor..

Sony Ericsson txt ise bol mesaj yazanlar için ideal.Sosyal ağlar için özel hazırlanan cihazda 2.6 inç dokunmatik olmayan ekran ve QWERTY donanımsal klavye yer alıyor.Friends uygulaması en yakın beş arkadaşınızın sosyal güncellemelerini takip ediyor.Fazla bilgi yok
piyasalara sunulması bekleniyor.bu üç modeli için fiyatlandırma henüz yok.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: