Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sony ECM Serisi Shotgun Mikrofon Ailesi

Sony’nin çok yönlü shotgun mikrofon ailesi,çok yumuşak ve doğal ses üretimi gerektiren,kalitenin en önemli unsur olduğu neredeyse tüm ses toplama uygulamaları için ideal seçim.İnce gövdelerine rağmen bu shotgun mikrofonlar mükemmel hassasiyet,düşük iç gürültü,düz ve geniş frekans yanıtı,üstün ses kalitesi ve dayanıklılıklarıyla kameralara eşlik ediyor.

ECM-680S Elektret Kondansatör Mikrofon
Sony ECM-680S,çok çeşitli saha yapım ve yayın stüdyosu uygulamaları için ideal bir Shotgun, elektret kondansatör tipi mikrofon.Yeni geliştirilen mikrofon kapsüllerine sahip ECM-680S,mükemmel hassasiyet,düşük iç gürültü ve düz ve geniş frekans yanıtı sunuyor.XDCAM serisi Sony profesyonel kameralarla ve diğer üst düzey kameralarla kullanılabiliyor.

ECM-678 Elektret Kondansatör Mikrofon
Kısa bir shotgun mikrofonu.Yüksek yönelimli yanıtı,en yoğun ortamlarda bile temiz ses alımı sağlıyor.

ECM-674 Elektret Kondansatör Mikrofon
Diğer modellerin üstün özelliklerini,uygun maliyetle sunan bir model. HDV,DVCAM ve XDCAM EX serisi Sony kameralarla kullnıma uygun.

ECM-673 Elektret Kondansatör Mikrofon
Sony HDV ve DVCAM serisi küçük Sony kameralarla kullanıma yönelik tasarlanan bu kısa shotgun mikrofon,saha ve stüdyo uygulamalarında uygun fiyatıyla mükemmel ses performansı veriyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: