Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

İpot nano-chromatic özellikleri



ad796_ipod_nano_family INFOTEKNOLOJI
Gerçek bir rock yıldızı.

Yeni iPod nano'nun göz alıcı yeni özelliği, bir tek rengi değil.

Sallayın.
Bir tutam sürpriz, bazen hepimize iyi gelir. Artık müziğinizi karıştırmak için sallamanız yeterli. iPod nano'yu güzelce sallayın ve arşivinizdeki rastgele bir şarkıyı çalmaya başlasın. Duyacaklarınız sizi her seferinde şaşırtacak.

Müzikal bir dâhi.
ad796_ipod_nano_family infoteknolojiDiyelim çok sevdiğiniz bir parça dinliyorsunuz ve onunla çok iyi gidecek diğer şarkıları da dinlemek istiyorsunuz. Genius (dâhi) özelliği, arşvinizdeki birbirine uyan parçaları bulur ve onlardan şarkı listeleri oluşturur. Artık size özel ve son derece maharetli bir DJ'iniz var.

Müziğinizi daha hızlı bulun.
Dinlemek istediğiniz şarkıyı bulmak daha da kolaylaştı. Artık albüm kapaklarınızı Cover Flow'da görüntüleyebilirsiniz. Ya da albüme veya sanatçıya göre şarkılar arasında gezinmek için orta düğmeye basın ve basılı tutun. Doğru şarkıyı bulduğunuzda, on-the-go listenize eklemek için yeniden orta düğmeye basın.

Göz alıcı fotoğraflar.
Cebinizden yüzlerce fotoğraf çıkartın ve dilediğiniz yerde, dilediğiniz kişiyle paylaşın. iPod nano'yu dikey tutun ve fotoğraflarınızı portre şeklinde görüntüleyin. Fotoğraflarınızı yatay görmek içinse, nano'yu yan çevirin. Fotoğraflarınız, parlak, 320 x 240 çözünürlüklü ekranda ve gerçek oranlarında harikulade gözükür.
Dünyanın en büyük küçük ekranı.
Film, dizi ve video izlemek, iPod nano'nun en büyük eğlencelerinden. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, 2-inçlik geniş ekranda parlak ve canlı gözükür. Yani, üstünüzde her zaman küçük bir video taşıyabilirsiniz.

Bir o yana bir bu yana.
ad796_ipod_nano_family infoteknolojiiPod nano'yu yana doğru çevirince ya da eğince yepyeni şekillerde müzik dinleyecek, video izleyecek ve oyun oynayacaksınız. Cover Flow ile albüm kapaklarınızın arasında gezinebilir, tek seferde ekranda daha fazla albüm ve sanatçı görebilirsiniz.

Oyun zamanı.
Özel olarak iPod nano ve ivmeölçer için yapılmış oyunlarla oyun oynamanın gerçek keyfine varacaksınız. Hareketlerinize tepki verirler, yani büyüleyici ve bağımlılık yapıcıdırlar. iPod nano içinde 'Labirent' ile gelir; uçsuz bucaksız gibi gözüken labirentlerde ilerlemeye çalıştığınız bir oyundur bu. iTunes Mağazasında daha fazla oyun bulabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: