Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Archer 2 Kamera Sabitleme Sistemi-Steadicam

Tiffen Company’de bir bölümü olan Steadicam, profesyonel kamera sabitleme sistemlerine şimdi de Archer 2 modelini ekledi.Yeni Archer 2 sabitleyicide standart olarak 12/24V döner pil yuvası,HD’ye hazır kablolama, 2 kısımlı iç içe geçen karbon fiber direk,aletsiz kullanım,sıkı tutma sağlayan kol,yeni çok kısımlı Isoelastic G-40 kol,ergonomik tasarımlı LX yelek,ve opsiyonel uzaktan kumanda motorlu yukarı-aşağı hareketli kamera montaj katı var.
Archer 2 sisteminin 3.2 inçlik kelepçeyle monitör takılan kızağı ve hassas ayarlanabilen pili,en iyi çalışma özgürlüğünü sunuyor.Zarif ve hafif kızak tasarımı,kullanıcının vücuduna daha yakın olmasını ve böylece kullanıcının daha az yorulmasını sağlıyor.
Archer 2’nin yeni G-40 kolu,80 santime kadar uzayabiliyor.LX yelek,kullanıcının kontrolünü ve rahatlığını artırıyor.
Archer 2,HD görüntüye uyumlu.Beraberinde 7 inç LCD, kare satır üreteçli 16:9 kompozit monitör veriliyor. İki yüksek tanımlı LCD monitör seçeneği de var:7 inçlik HD/SDI kompozit HD Brite monitör veya Tiffen’in ödüllü HD UltraBright monitörü.Archer 2,Anton Bauer veya IDX V-Lok pillerle çalışıyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: