Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sachtler SOOM İle Kameralar Sarsılmayacak

Yeni Sachtler Camera Dynamics ürünü olan esnek, çok işlevli, modüler SOOM, profesyonel ve yarı profesyonel MiniDV ve (H)DV kullanıcılarına sunduğu bir 75mm tripod, bir monopod ve bir minik tripod, SOOM HiPod sistemini oluşturuyor. Bu, kameramanlara günlük yapımda kolaylık için esneklik sağlıyor. Birleştirme kafaları, yeni pil bölmesi ve LED kamera aydınlatması, sistemi tamamlıyor. SOOM, NAB 2008’de jürileri etkileyerek 5 ödül aldı.

SOOM taban sistemi, SOOM TriPod adlı 75mm tripoddan ve orta seviyeli yayıcı SOOM TriSpread, ve SOOM Tube adlı monopod ile SOOM HiPod sistemini oluşturuyor. SOOM TriSpread tek başına, birkaç kolay hareketle mini tripoda dönüştürülebiliyor.

SOOM TriPod’un ana donanımı, Sachtler’in 100mm tek genişlemeli ENG tripodu, ve 68.5 ile 141cm arasında yükseklik sunuyor. SOOM TriSpread yere sağlam basmayı garantiliyor ve ikinci rolünde minik tripod iken 75mm kafa donanımına sahip ve 21.5 – 49cm arasında yükseklik aralığı sağlıyor. SOOM Tube da bağımsız olarak 87-157cm yükseklik aralıklı bir monopod olarak kullanılabiliyor. SOOM TriPod, TriSpread ve SOOM Tube’un birleşerek oluşturduğu SOOM HiPod sistemi, yaklaşık 250cm lens yüksekliğine uzuyor.

SOOM, spor, konser ve düğün gibi her açıdan en iyi çekim gerektiren etkinlikler için gerekli koşulları sunuyor. Tek başına seyahat eden kameramanlar için de uygun.

SOOM sistemini tamamlayan diğer Sachtler ürünleri, yeni hidrolik kafalar FSB 2 ve FSB 6, yeni pil FSB CELL, ve Sachtler’in ilk LED kamera ışığı Reporter 8LED. Sachtler, SOOM sistemi için özel olarak bir çanta da geliştirdi.Çeşitli taşıma kayışları ve tekerlekleri, zorlu arazide ve uzun mesafelerde kolay taşıma sağlıyor.SOOM taşıma çantası, kafa, pil ve aydınlatma gibi SOOM uyumlu donanımı taşıyacak bölmelere de sahip.

SOOM, Japonya’da GDA Tasarım Ödülünden başka DV Black Diamond, TV Technology Star, Vidy Award, Digital Content Producer Pick Hit ve 4EVER Group Product Innovation Ödüllerini aldı.

Sachtler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 269 07 44 numaralı telefondan Probis’i arayabilirsiniz.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: