Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Apple Watch Series 9’u tanıttı


Apple,2023 yılında Apple Watch Series 9’u tanıttı.Apple Watch Series 9,titanium malzeme kullanılarak tasarlandı ve dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü:siyah titanyum,beyaz titanyum,mavi titanyum ve doğal titanyum Apple Watch Series 9, S9 SiP adlı yeni bir çipset ile güçlendirildi. Bu çipset,sistem genelinde performans ve özelliklerde artış sağlıyor.

Ayrıca,Apple Watch Series 9’da yeni bir çift dokunma hareketi,daha parlak bir ekran,daha hızlı on-cihaz Siri,sağlık verilerine erişme ve kaydetme yeteneği ile birlikte geliyor.iPhone için Precision Finding özelliği de mevcut. 

 Apple Watch Series 9’un Türkiye fiyatı, 41mm + GPS model için 14.999 TL, 45mm + GPS model için 15.999 TL olarak açıklandı . Apple Watch Series 9,watchOS 10 işletim sistemi ile çalışır.

Bu işletim sistemi,yeniden tasarlanmış uygulamalar,yeni Smart Stack, yeni saat yüzleri,yeni bisiklet ve yürüyüş özellikleri ve zihinsel sağlık desteği araçları sunar.Ayrıca,Apple Watch Series 9’un ilk kez karbon nötr seçeneği mevcut.

Bu seçenek,Apple’ın 2030 yılına kadar tüm işletmesinde,üretim tedarik zinciri ve ürün yaşam döngüsünde karbon nötr olma planı olan Apple 2030’a önemli bir kilometre taşıdır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: