Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Apple, 2023 yılında iPhone 15 serisini tanıttı

Apple, 2023 yılında iPhone 15 serisini tanıttı
iPhone 15

Apple,2023 yılında iPhone 15 serisini tanıttı.iPhone 15 serisi,periskop teknolojisine sahip telefoto lensi ile birlikte gelebilir.Ayrıca,Apple'ın yeni telefonlarında Lightning kablosundan USB-C'ye geçiş yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. 
 iPhone 15 Pro Max modeli,iPhone 15 serisi,titanium malzeme kullanılarak tasarlandı ve dört farklı renk seçeneğiyle:siyah titanyum,beyaz titanyum,mavi titanyum ve doğal titanyum 

 iPhone 15 Pro Max,48 megapiksel yeni kamera sistemi ile geliyor.Ayrıca,periskop teknolojisine sahip telefoto lensi ile birlikte gelebilir Apple’ın yeni telefonlarında Lightning kablosundan USB-C’ye geçiş yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

 Ayrıca,iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, A17 Pro çipseti ile birlikte geliyor.Bu çipset,yüksek performans ve mobil oyun deneyimi sunuyor. Apple’ın yeni telefonları,22 Eylül 2023 tarihinde piyasaya sürülecek.iPhone 15 Pro Max,8 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor.iPhone 15 Pro Max modelinin Türkiye fiyatı **92,999 TL** olarak açıklandı.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: