Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

AI'ya göre dünyanin sonu ne olacak?

Dünyanın Sonu yapay zeka
Beyin, insan vücudundaki en karmaşık organdır. Ve kendimizi aksi yönde nasıl ikna edersek edelim, hala tam olarak nasıl olduğunu anlamıyoruz.çalışır. Nöralbilim diplomasına sahip olanlar bile bu alandaki bilgimizin sınırlı olduğunu kabul ediyor. Neyse ki, bu, bilim adamlarının bir Nöral ağı - kendi kendine öğrenebilen ve insan beyninin görüntüsü ve benzerliği ile tasarlanmış bir araç - oluşturulması üzerinde çalışmalarını engellemez. 

Gerçek şu ki, hem beyin hem de Nöral ağı benzer fiziksel prensiplere göre gelişir (gözlemlenebilir Evrendeki galaksilerin sistemleri gibi) ve Nöral ağı sadece yüzleri tanımakla, hastalıkları teşhis etmekle ve resimler çizmekle kalmaz, aynı zamanda bilgiyi analiz ederek bunu yapabilir. gelecekteki olayları tahmin edin. Geçenlerde bir TikTok kullanıcısı, Nöral ağından insanların dünyanın sonundan önceki son fotoğraflarının nasıl olacağını düşündüklerini göstermesini istedi.Ortaya çıkan görüntüler tüyler ürpertici bir tablo çiziyor - doğal afetler,yanan şehirler ve ... zombiler. 

Beyin ve Nöral ağı

Beyin araştırmalarındaki önemli ilerlemelere rağmen, nasıl çalıştığına dair pek çok şey gizemini koruyor. Evet, bireysel hücrelerin işleyişi oldukça iyi açıklanmıştır, ancak binlerce ve milyonlarca nöronun etkileşiminin beynin bir bütün olarak çalışmasına izin verdiği sürecin anlaşılması büyük ölçüde eksiktir ve daha fazla araştırma gerektirir.Beynin nöronlarının sinapslarla birbirine bağlandığını ve tüm organizmanın işleyişini sağlayan elektrokimyasal dürtüleri ilettiğini hatırlayın. 
AI'ya göre, dünyadaki son insanlar böyle görünecek

Nöral ağı ise yapay nöronlardan oluşuyor ve beynin sinir bağlantılarını nasıl güçlendirdiğine dair bilimsel araştırmaların sonuçlarına dayanıyor. Böylece, yeni bilgiler öğrendiğimizde veya beceriler edindiğimizde, nöronlar birbirleriyle bağlantı kurarak yeni bağlantılar oluşturur.

AI'ya göre, dünyadaki son insanlar böyle görünecek Bugün, bu bilgisayar programı (Nöral ağı) sağlanan bilgilerden öğrenebilmekte ve bazı problem türlerini çözebilmektedir. Araştırmacılar, yapay Nöralağları modellerini makine öğrenimine ve bunları da yapay zekaya (AI) atıfta bulunur....
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: