Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

iPhone 8 ile ilgili bir başka iddia daha ortaya atıldı

Apple’a yakın kaynaklardan Nikkei‘ye göre Apple’ın cihazlarının üretiminden sorumlu olan Foxconn, iPhone 8‘de kullanılmak üzere tamamen kablosuz şarj modülleri testleri gerçekleştiriyor.
iPhone 8
iPhone 8 ile ilgili
Apple’a yakın kaynaklardan Nikkei‘ye göre Apple’ın cihazlarının üretiminden sorumlu olan Foxconn, iPhone 8‘de kullanılmak üzere tamamen kablosuz şarj modülleri testleri gerçekleştiriyor.Apple’ın kablosuz şarj alanında çalışmalar yapan Energous isimli şirketle çalıştığı iddiası vardı.

Bloomberg‘in bu yılın ocak ayında paylaştığı bir haberde de Apple’ın tamamen kablosuz bir şarj teknolojisi üzerinde çalıştığı ifade edilmişti.Bloomberg,gelecekte iPhone’ların ve iPad’lerin duvar prizine ihtiyaç duymadan şarj edilebileceğini belirtmişti.

Kablosuz şarj teknolojileriyle ilgili çalışmalar yürüten uBeam şirketinden mühendisleri de bünyesine katması bu iddiaları kuvvetlendiriyor.Şu anki kablosuz şarj teknolojisinde mobil cihazların edilmesi kablosuz şarj dock’ları sayesinde gerçekleşiyor.

Apple’ın üzerinde çalıştığı belirtilen yeni kablosuz şarj teknolojisinde iPhone veya iPad’lerin şarj edilmesi arada mesafe varken bile gerçekleşebileceği belirtiliyor.Prizine ihtiyaç duymadan şarj edileceği belirtilen cihazların odaya konacak ekstra bir cihaz yardımıyla şarj edilme ihtimali yüksek.Aslında tüm bu iddiaların altında iPhone 8,Apple’ın 10.yıl modeli olacağı için çok farklı ve özel bir model olması beklentisi yatıyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: