Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Gi FlyBike Tek Hamleyle Katlanan Elektrikli Bisiklet

Başta olmak üzere Modern şehirlerde bisiklet kullanımı,motorlu taşıt kullanımı kadar-kimi zaman daha fazla- popüler.Buda bisikletin popüler bir ulaşım aracı olmasını sağlıyor.Taşıtı park etmek.Tabii hareket eden her aracın karşılaştığı bir sorunla karşılaşıyor.Bu bir otomobil yerine bir bisiklet olunca,hem daha çevreci,hem daha küçük ve bireysel oluyor.
Ancak bununla da uğraşmayıp bisikletini her yerde taşımak isteyenler için katlanabilir bisikletler her geçen gün popülerlik kazanıyor.Kickstarter üzerinde fonlanmaya başlayan Gi FlyBike, bisikletlerin bu trendini yaklayan ve üzerine değer yaratan bir proje.Tek hamleyle iki tekerlek arasındaki bir kilitle katlanabilen Gi FlyBike aynı zamanda bir elektrikli bisiklet!Pedal çevirmeden tek bir şarjla 60 km gidebiliyor.
Temel özelliklerin yanı sıra akıllı telefonlar için bir stand bulunuyor.Sadece telefonunuzu olduğu gibi tutmakla kalmayıp dahili şarj imkanı da sunuyor.Telefon uygulaması yardımıyla ise,sosyal ağlarda konum paylaşma,konum takibi gibi bisiklet yolculuğunuzu dijital hayatınıza dahil edebiliyorsunuz.

Akıllı LED ışıklandırması ve katlı haldeyken uzaklaştığında otomatik kilit sistemi de göz dolduran diğer özellikleri.Gi FlyBike, elektrikli bisiklet keyfini kolay taşınabilir hafif iskeletle şehir yaşamına adapte ediyor.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: