Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

2015 Aksiyon Kamera Karşılaştırma Kılavuzu


infoteknoloji 2015 yılında mevcut olan en iyi aksiyon kameraların özelliklerini karşılaştırır.Bu şartname tabanlı karşılaştırma kamerada ihtiyacınızın ne olduğunu tespit etmek,Sizlere yardımcı olması için bir başlangıç ​​noktası olarak tasarlanmıştır.Bu görüntü kalitesi olarak daha subjektif faktörlere göre kolayca karşılaştırılır.Bu seçim,Ekim 2015 tarihi itibariyle piyasadaki en iyi aksiyon kameraları temsil eder,
infoteknoloji de Arıyor Olabileceğiniz Kameralar:
GoPro Hero4 Black
Sony X1000V 4K
TomTom Bandit
Garmin Virb XE
GoPro Hero 4 Silver
Veho MUVI K2 NPNG
Drift Stealth 2
GoPro Hero4 Session
Panasonic HX-A1

Özelliklere Göre Karşılaştırma:
Boyutlar,Ağırlık,Su direnci,Lens,Sensör boyutu,4K video kayıt,Full HD video kaydı,Ağır çekim,Hareketsiz fotoğraf çözünürlüğü,Burst Hızı,Monitor,Wireless,Depolama ortamı,Batarya ömrü,Fiyatı,Temel özlelliklerine göre bakacaz.
BOYUTLAR:

AĞIRLIK:

Bu eylem kameraların ağırlıkları oldukça farklı aralıkları var.TomTom Bandit dört katından fazla Panasonic HX-A1 ağırlığında olanı var.Genel bir kural olarak,ağır kameralar nedeniyle büyük sensörler (ve dolayısıyla lensler) ve beefed-up, koruyucu muhafazalar ekstra ağırlık taşıyor.Burada verilen ölçümler isteğe bağlı koruyucu kılıflar olmadan veriyoruz,GoPro Hero4 Silver gibi bir kamera standart su geçirmez durumda olduğunda, bu 83 g den 147g ağırlık atlar.Ayrıca, Muvi K2 NPNG ağırlığı onun çıkarılabilir LCD ekranı bulunuyor.
SU DİRENCİ:

Aksiyon kamera ile daha derinlere dalış planlıyorsanız,iyi puanı olana bakmak gerekir.Bu kameraların birçoğu da daha ciddi(isteğe bağlı)sualtı kılıfları kullanılabilir.Belirttiğimiz gibi,Bu kameralardan biraz su geçirmezlik ve koruma yerleşik bir düzeyde olması...size standart Rakam ları verdik..
LENS:

Sonuçta biz eylem kameralardan beklediğiniz sürükleyici bir bakış açısı ile çekim yapmak için onları iyi hale Getirmek için geniş açılı lensler kullanabilirsiniz.
SENSÖR BOYUTU:

Lens ile birlikte, sensör boyutu,eylem kameraların görüntü kalitesini etkileyen en önemli faktörlerden biridir.Büyük sensörler daha fazla ışık kullanmak mümkün,bu da iyileştirilmiş düşük ışık performansı veriyor.Bu nedenle,1 / 2.3-inch sensörleri ile kameralar Drift Stealth 2, GoPro Hero4 session'nda,Panasonic HX-A1 gibi,daha küçük sensörler ile daha iyi performans bekleyebilirsiniz.Ancak, geleneksel kameralara kıyasla GoPro Hero4 Black veya Sony X1000V 4K sever hatta daha büyük 1 / 2.3 inç sensörleri küçük olduğunu hatırlamakta yarar var.
4K VİDEO KAYIT:

Eğer 4K çözünürlükte çekim yapmak isterseniz,sadece mantıklı seçenekler onların yüksek çerçeve oranları ile GoPro Hero4 Black veya Sony X1000V 4K olacak.
Full HD daha iyi çözünürlük istiyorum,ama ille de 4K Geçmek için hazır değilseniz,TomTom Bandit ve GoPro Hero4 Silver gibi kameralar da 2.7K Video iyi karede kayıt sunuyor.
FULL HD VİDEO KAYDI:


2015 yılında da bu cihazların tüm Full HD 1080p çekim yeteneğine sahiptirler.Ancak,yine yüksek uç modelleri maksimum kare oranları açısından daha iyi seçenekler verecektir burada görebilirsiniz.
Bu kameraların çoğu sadece Drift Stealth 2 ve Panasonic HX-A1 30 fps'de maxing  pürüzsüz 60 fps 1080p kayıt yeteneğine sahiptir.GoPro Hero4 Black ve Sony X1000V 4K ipeksi Full HD slow-motion film üretmek için izin verir,120 fps'de 1080p ile göstermektedir.
YAVAŞ ÇEKİM/Slow motion:

120 fps veya 720p 240 fps 1080p kadar diğerleri alt HD WVGA çözünürlükte sınırlı ise 120 fps'de kaydederken High-end modelleri,yüksek çözünürlükte,yüksek kare hızı-birleştirmek mümkün.

HAREKETSİZ FOTOĞRAF ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ:

Kendi küçük görüntü sensörleri ve doğal mercek deformasyonuna,aksiyon kameralar optik mükemmellik arayışında olanlar için ideal bir seçenek değildir.

BURST HIZI:


MONİTOR:


WIRELESS:



DEPOLAMA ORTAMI:

Sony X1000V 4K da MS mikro kartları kullanabilirsiniz.

BATARYA ÖMRÜ:


Bazı kameralarda çıkarılabilir pil varken, Drift Stealth 2, GoPro Hero4 session ve Panasonic HX-A1 piller sabit olduğunu hatırlamakta da değer. Panasonic, TomTom Bandit silinebilir entegre pil ve bellek kartı yuvasını kullanır ve aynı zamanda kameranın fiziksel uzunluğu boyunca uzanan uzun ömürlü pili kullanımı ve şarj etmek için bir USB bağlantı noktasına bağlanabilir ve içerik erişim var.

FİYATI:



Aksiyon Kameralar Hakkında umarım sizlere Faydası olmuştur..Görüş ve Önerilerinizi Yorum sayfasına yazın Paylaşın......
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

1 comments:

Ekrem dedi ki...

yav translate yapmışsınız yazıyı. yapmayın Allah aşkına