Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

AIR 2015 Dünyanın ilk Drone Sirki Amsterdam’a Geliyor

Drone’lar bu kez göz alıcı bir gösteri için geliyor.Hollanda’nın meşhur stadyumu Amsterdam Arena‘da düzenlenecek olan AIR 2015 gösterisi,Dünyanın ilk drone sirki ni izleyicilerle buluşturacak.Henüz duyurulan etkinliğin tarihi netleşmedi ancak,gördüğünüz tanıtım videosu oldukça görkemli bir gösterinin habercisi niteliğinde.

AIR 2015’in açıklamasına göre gösteri hem bol bol aksiyon hem de estetik vaat ediyor.
Zira,yüzlerce drone’un dans ve savaş gösterilerini müzik,projeksiyon,video ve özel efektler eşliğinde izleyeceğimizi söylüyor.Tamamen Drone’ların sahne alacağı bir hava şovu olan Air,dünya prömiyerini Amsterdam Arena’da gerçekleştirecek.

Hollandalı etkinlik planlama şirketi Fjuze’un düzenlediği Air hakkında şu açıklamalara yer verilmiş:“Bu yüksek enerjili şovda,drone’lar müzik,video ve özel efektlerle birlikte sahne alacak.


Uçan araçlar,çeşitli akrobatik hareketlerle birlikte izleyicilere heyecan verici ve bol ışık oyunlu hoş anlar yaşatacaklar.güncellemelerden haberdar olmak için web sitesinden bültene abone olmanızda ve arada Facebook sayfasınıda ziyaret etmenizde fayda var.Etkinliğin Amsterdam Arena’dan sonra nerelerde yapılacağı ise şimdilik merak konusu.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment: