Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Yeni GoPro HERO 4: En Gelişmiş GoPro tanıyın

San Mateo,CALIF.(29 Eylül 2014)-GoPro,Inc(NASDAQ: GPRO),şirketi Yeni HERO4,yüksek performans çizgisini açıkladı.Hiç olmadığı kadar kolay hale getirmek için 4K30, 2.7K50 ve 1080p120 video çekimi:Hero4 Silver dokunmatik bir ekrana sahip olmasıyla dikkat çekiyor.GoPro Emmy ödüllü görüntüleme teknolojisi kolaylığı kullanımı gelişmiş ve güçlü yeni özellikleri ile birleştirir.Onların favori deneyimleri çarpıcı,profesyonel kalitede içerik paylaşmak. HERO4
black en çok satan selefi performansı 2x sunar ve 120fps de sinema kalitesinde saniyede 30 kare(fps),50fps de 2.7K görüntü ve 1080p video 4K video yavaş hareket efektleri içinde var.
Tamamen yeniden tasarlanan ses sistemi.Ek geliştirmeler temel özellikleri ve kontroller için geliştirilmiş görüntü kalitesi,düşük ışık performansı,etiketleme anı vurgulamak ve geliştirilmiş kullanıcı arayüzü..Wi-Fi dahili + Bluetooth ile kontrol, görüntüleme ve paylaşma.Hızlı Çekim kolaylık.Asla destansı bir anı kaçırmayın.Güç ve Hızlı Çekim moduna tek bir düğmeye sayesinde otomatik olarak basın.
Black ve Silver modellerinde özel olarak hazırlanan Music versiyonları da kullanıcıların beğenisine sunuluyor. GoPro ve dünya çapında 5 Ekimden itibaren Perakendeciler de mevcut olacaktır.GoPro Hero’nun ABD satış fiyatı 100 dolar olarak belirlenirken; Hero4 Silver için 500 dolar,Hero4 Black içinse 400 dolar..Daha fazla bilgi için ürün sayfası HERO4 Siyah ve gümüş...GoPro ziyaret edin.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: