Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Sennheiser RS 180 Wireless Headphones

Bu kablosuz stereo kulaklık ses kalitesi müthiş oldu.Biz özellikle hip hop ve rap dinledik.kulaklık aracılığıyla yankılanan güçlü bas ile etkilendik. Test edilen bütün ürünlerin en iyi bas,bazı seçenekler vardır.Cihaz aynı zamanda konuşma tanıma ayarlamak için kablosuz ses düzenler otomatik seviye kontrolü sahiptir.

Biz DVD'leri izlerken,özellikle bu kablosuz kulaklık kullanırken bir fark yaptı.Ses kalitesi net filmlerde farklı varyansları ayarlayarak ses seviyesini artmıştır.Kızılötesi,Bluetooth,Kleer ve radyo frekans(RF):kablosuz kulaklıklar için kullanılabilecek birkaç farklı teknolojiler vardır.Kızılötesi teknoloji ışık yayan diyot (LED) kullanır ve aralığı sınırlıdır. Kızılötesi kulaklık kullanırken verici cihazın görünümü içinde kalmak zorunda.Bluetooth teknolojisi, kulaklık ve cep telefonu gibi iki farklı ürün arasındaki iletişimi açılır.Kleer teknolojisi kablosuz veri yüksek hacimli iletebilir özel bir tasarım olduğunu ve 16 bit dijital kayıpsız ses ile ses ürünleri sunmaktadır.İncelediğimiz Sennheiser kulaklık radyo frekansı(RF)teknolojisini kullanmaktadır.Bu teknoloji aktarım standartlarındaki en yaygın olanıdır.Üretici bir 320 metrelik mesafeye tanıtır,ancak iyi dinleme standartları, yaklaşık 30 metre içinde ses kalıtesı en iyi...Verici çok uzakta dolaştıktan sonra, ses kalitesi büyük ölçüde düşer.

Özellikler:8.8/10
Sennheiser RS180 modeli bir plug-and-play cihaz;gerekli hiçbir kurulum yoktur.Verici Seçtiğiniz ses kaynakları takılı ve ürün açıldığında,otomatik olarak tanınır.Verici, aynı zamanda,dört farklı kablosuz kulaklık yayın sinyali olabilir.Kulaklık,sol ve sağ Kulaklıkları ses dengesini özelleştirmek için bir denge kontrolü içerir. Bu model ile sunulan kullanışlı özelliklerinden biri verici.Ayrıca yerleştirme ve kablosuz kulaklıklar için şarj istasyonu olarak hizmet vermektedir.Cihaz doğru kullanımda verici değilken içine takabilirsiniz.Pilleri şarj kaybetme yaklaştıkça,ışıklar bir dizi görünecektir..
Pioneer SE-DIR800C modelin aksine,bu ürün Dolby Digital Surround Ses kullanmaz.Bunun yerine,bu model Kleer sıkıştırılmamış ses iletimi kullanır.
Kulaklık dinleyicilerin pickiest emin net bir dijital ses üretir.
Sennheiser bu model ile net bir ses sunar ve biz vericiden uzaklaştımızda bile,herhangi bir dijital müdahale fark etmedi.Tüm kontrol düğmeleri yan ses kontrolleri,güç düğmesi,sol ve sağ denge düğmeleri ve LED pil gösterge ışığı bulunur.Bu düğmeler yararlı vardı ama aynı zamanda birbirine çok yakın ve kullanımı biraz zor.

Aksesuarlar:10/10
Kablosuz kulaklıklar,bir verici,isteğe bağlı ses kablosu ve iki adet AAA şarj edilebilir pil ile birlikte gelir.Satın alma ile birlikte bir CD ROM kullanım kılavuzu da mevcuttur.Verici bir TV,MP3 çalar veya bilgisayar gibi hemen hemen her ses kaynağı ile bağlanmak mümkün.

Yardım ve Destek:10/10
Üretici müşteri hizmeti çeşitli seçenekler sunar.Biz özellikle ayrıntılı kullanım kılavuzları sevdim.Hepimiz giderme ihtiyaçları için hızlı kılavuzları aramada başardık.Sıkça sorulan sorular için alanlar da vardır.Müşteri desteği için ücretsiz telefon desteği hatları ve e-posta adresleri vardır.müşteri hizmetleri ekibi teması ve tüm sorulara hızlı cevap verilmiştir...
Özet:
Sennheiser RS180 net,kaliteli ses sunar.
Artıları
Bu kablosuz kulaklık yakın bir aralık içinde harika bir ses kalitesi sunar.
Eksileri
hacmi ve kontrol düğmeleri birbirine çok yakın.Optimum aralık çok uzak değil.
Verdict: 9.13/10
Biz çok kablosuz dinleme için bu kulaklıklar önerilir.
informasyon link:Sennheiser.com
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: