Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Koss JR900 Cordless Stereo Headphones

JR900 gelen Koss Eğer kablo karmaşası olmadan en sevdiğiniz ses kaynaklarını dinlemek için izin verir,yüksek kalitede kablosuz stereo kulaklık sistemidir.Sistem bir RF verici/şarj cihazı ve stereo kulaklık bir çift oluşur.Verici size TV,DVD oynatıcı, bilgisayar,ev stereo,MP3 çalar,ve daha fazla,RCA ve 3.5mm bağlantıları vardır.

Bu açık iletim için en iyi kanal bulmak için izin..,5 seçilebilir iletim kanalları sunmaktadır.Bu,aynı zamanda tiyatro,müze,ve daha fazlası profesyonel mekanlarda,multi-sistem kullanımı için yararlıdır.Verici 70,000 ft kablosuz kapsama alanı sağlar 2 serbestlik yüksek derecesi ile dinleyicileri sağlar.kulaklıklar uzun süreli konfor ve ses yalıtımı sağlamak için kafa bandı kulak çevresi deri yastıkları kalın olması ve ayarlanabilir-vinil kaplı.Büyük NdFeB mıknatıs sürücüleri,Mylar diyaframlar,ve OFC ses bobini geniş bir frekans tepkisi ile net,ayrıntılı ses sağlar.Dahili çift ses kontrolü, ses kaynağına geri dönmek zorunda kalmadan düzeyi ve dengesi ayarlamalar yapmanıza olanak verir.Kulaklık ayrılmaz NiCad pilleri 5-10 saat çalışacaktır.Şarj etmek için,sadece vericide kulaklık yerine yerleştirin. Ürün Özetleri:

•RF Verici/Şarj Cihazı
•5 Seçilebilir Kanallar
•70,000 ft²Kablosuz Kapsama
•Around-Kulak Yastıkları
•Ayarlanabilir kafa bandı
•NdFeB Mıknatıslar
•OFC Ses Bobinler
•Tümleşik Ses Kontrolü
•İntegral Şarj Edilebilir Piller
•Ömür Boyu Garanti

Artıları:
Bu kablosuz kulaklık,bir ömür boyu garanti ile birlikte gelir.Eksileri: ses kalitesi diğer benzer ürünler gibi yüksek değil Verdict:8.08/10 Biz kendi konfor aralığı için bu kulaklıklar önerilir.

Özellikler:7.5/10
Koss JR900 kablosuz kulaklık şarj edilebilir pil var. Sadece ses çıkış cihazına verici bağlamak ve kablosuz stereo kulaklık açın. Verici size en iyi sinyal alımı bulmak için her gezinin sağlayacak beş farklı radyo kanalları var.Anahtarlama kanalları elle müdahale az miktarda istasyonu bulmak ve mümkün olan en iyi ses kalitesi üretmek için izin verebilirsiniz.

Aksesuarlar:10/10
Modeli verici kulesi,NiCad pil ve kablosuz kulaklık ile birlikte geliyor.önce pilleri yaklaşık 10 saat sürecek.şarj etmeniz gerekir,Verici ses çıkış kaynakları ile uyumludur,ve MP3 çalar,bulabilirsiniz bilgisayar veya ne olursa olsun diğer kaynak hızla ve kolayca TV'ye bağlamak mümkün....
informasyon link:Amazon.com  http://www.koss.com/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: