Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

JVC GY-HMZ1E Çift Lensli Full HD 3D Kamera

Profesyonel kullanıcıların esneklik ve görüntü kalitesi ihtiyaçlarına yanıt veren JVC GY-HMZ1E 24p dahil olmak üzere bir dizi formatta Full HD çözünürlükte çok parlak üç boyutlu kayıt sağlıyor.Side-by-Side (yan yana) formatı sayesinde mevcut yapım formatlarıyla uyumluluk korunuyor.SDXC/SDHC/SD kayıt için 64 GB dahili belleğe ve Memory Card yuvasına sahip..

JVC tarafından tasarlanıp kalite standartlarıyla üretilen çift sol ve sağ HD GT lens,karenin kenarlarında bile keskin hatlı,yüksek kontrastlı görüntüler için ışık kırılmasından kaynaklanan renksel sapmayı en aza indirmek için asferik lensler ve çok düşük dağılmalı cam içeriyor.Yüksek seviyede ayrıntılı ve netlikte,etkileyici üç boyutlu görüntüler veren son derece parlak bir F1.2 lens ortaya çıkıyor.

¼ inç 3.3M siyah aydınlatmalı CMOS algılayıcılar
Çift siyah aydınlatmalı CMOS algılayıcılar üstün düşük ışık performansı ile yüksek çözünürlüklü görüntüler yakalıyor.
Yeni otomatik sabitleme sistemi
Otomatik dengeleme özelliği çift lensin görüntü yer kaymalarını düzeltiyor ve optik eksenleri sabitleyerek 5x optik zoom kullanılırken bile daha pürüzsüz 3D görüntüler sağlıyor.
Iraksama ayarı
Üstün bir JVC algoritması nesnelerin lensten uzaklığına göre 3D yakınsama noktasını değiştirerek ıraksamayı(parallax)otomatik olarak ayarlıyor.
Yeni FALCONBRID yüksek hızlı görüntü işlemci
Yeni geliştirilen FALCONBIRD yüksek hızlı sinyal işleme sistemi 34 Mbps’a kadar hızlarda sol ve sağ Full HD 1920x1080 görüntülerin aynı anda bağımsız olarak işlenmesini mümkün kılıyor.Bu tek entegreli işlemci görüntü yer kaymalarının hesaplanmasından ve doğru,keskin hatlı 3D görüntü işleme için ıraksamanın ayarlanmasından da sorumlu.
Full HD 3D kayıt ve çıkış
JVC’nin L/R bağımsız formatı 3D görüntülerin 24p veya 50i hızda Full HD 1920x1080 çözünürlükte çekilmelerini sağlıyor.GY-HMZ1E,yaygın kullanılan yan yana 3D formatı ve klasik AVCHD kayıt dahil olmak üzere diğer birçok çekim modu ile uyumluluğu da koruyor.
3D–L/R çevrimi
GY-HMZ1E ile verilen yazılım asıl 3D çekim dosyalarını bağımsız sol ve sağ görüntü dosyalarına çeviriyor.Bu dosyalar verimli 3D kurgu için başlıca tüm NLE sistemleri içerisine kaydedilebiliyor.
Yüksek kaliteli AVCHD kayıt
GY-HMZ1E UXP(24 Mbps),XP (17 Mbps),SP (12 Mbps)ve EP(5 Mbps)modlarında yüksek kaliteli 2D AVCHD formatlı HD kayıtlar da çekebiliyor.Kaydedilen görüntüler 1920x1080/50i Full HD formatında oıluyor.
Çoklu HDMI çıkışı seçeneği
En uygun HDMI çıkış formatı(yan yana,kare paketleme,geçmeli için kare paketleme veya 2D)uygulamaya bağlı olarak seçilebiliyor.
İki XLR mikrofon girişli tutma yeri
İki adet dahili XLR mikrofon girişi olan,çıkarılabilen bir tutma yeri veriliyor.
Gözlüksüz 3D LCD ekran
3.5 inçlik 920.000 pikselli dokunmatik LCD ekran,3D gözlük gerektirmeden üç boyutlu görüntü izleme imkanı veriyor.
Link: http://www.jvcpro.eu/
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: