Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

En İyi HDMI Kablolar 2012:Monster 700HD Gelişmiş Ethernet Yüksek Hızlı HDMI Kablo

Gelişmiş Yüksek Hızda Dijital Video ve Ses Kablosu, daha yüksek veri hızları, Büyük Renk Derinliği ve Yüksek Çözünürlüklü Dijital Ses
Teslim Yüksek tanımlı
HDMI kabloları,daha yüksek hız,daha yüksek performans anlamına gelir.
Bu yüzden tüm canlı renkler için 700HD monster gibi bir gerçek,gelişmiş, yüksek hızlı HDMI kablosu,sürükleyici bir ses ve heyecan,yüksek çözünürlüklü ev sineması.Bir kablo daha fazla 14.3 Gbps bant genişliği ile,size 1080p HDTV,performansını maksimize DVD player,Blu-ray Disc™ oynatıcı,HD DVD™ oynatıcı,HD kablo kutusu veya uydu alıcısı.Hatta,PlayStation®3 ve Xbox 360™ gibi yeni nesil oyun konsolları için harika çalışıyor.
700HD Özel Monster® Mühendislik ve özel konektör teknolojileri ve hassas yarı iletkenler özelliği,dijital sinyal aktarımı en üst düzeye çıkarıyor.Netice,çizgiler ve yanıp sönen pikseller gibi ortak kablo kaynaklı eserler nefes kesici bir resim.700HD kadar adım ve yüksek çözünürlüklü bir deneyim-beklentilerin ötesinde.
Iş için en iyi garanti-Monster Gelişmiş HDMI kablo Monster Live Forever tam Ömür Boyu Garanti® ile kaplıdır.Monster HDMI performans yetenekleri için gelişmiş...

1080p:
•Yüksek tanımlı video
•Ultra-yüksek çözünürlüklü 1080p video desteği.1080p HDTV görüntü her karede 1080 aşamalı satırlık dikey çözünürlük sunuyor.
8-12-Bit Renk:
•Renk geçişleri için gerçek hayattaki gibi
•12-bit renk,standart çözünürlüklü televizyonlar ve birinci nesil HDTV'ler için geleneksel renk derinliği için destek.Kadar 16 milyon renk sağlar.
60-120Hz:
•Pürüzsüz Hareket video için daha hızlı
•DVD oynatıcılar ve HDTV'lerin 60 ve 120 Hz ekran yenileme hızları için destek.
Monster 3D:
Yeni 3D filmlerin ve oyunların iki 1080p Full HD video akışı her kaynağı.Bu bant genişliği iki katına çıkmış,HDMI 700HD yedek kapasite ile tüm idare etmeye hazır.
Dolby® TrueHD ve DTS-HD™:
Kayıpsız Surround Sound,Dolby TrueHD ve DTS-HD kayıpsız destek için Büyükkablo bant genişliği Blu-ray Disc™ ve HD DVD™ filmleri,surround ses.
V-Grip:
Üstün Kablo Bağlantıları için bir artikülasyon monte yerleştirildiği zaman temizlik sırasında hareket veya birçok HDMI kabloları kesmek kolay.Özel Monster V-Grip konektörü,daha güvenilir bir bağlantı için tutma kuvveti artar.
Bu all-in-one HDMI kablosu,HDMI Ethernet Channel için Destek:
Ağa Dişli,Daha Az Kablolar birden fazla cihaz ile İnternet bağlantınızı paylaşabilirsiniz.Ayrı bir Ethernet kablosu gerekli.
HDMI dijital video ve ses için bir veri otoban.En iyi high-definition deneyimi için HD bileşenleri gerektiren tüm görüntü ve ses verileri sağlayan bir HDMI kablosu kullanın.
Audio Return Channel için Destek:
Daha İyi Ses Daha az Kablolar.AV alıcısı dijital tuner HDTV,sıkıştırılmamış surround ses transferi veya surround ses denetleyicisi.İlave ses kablosu gerekli..
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: