Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Dedolight DLH1200D 1.200W Daylight

Bu yeni ışık sistemi Dedolight’ın önceki jenerasyon projektörlerinden elde ettiği tecrübeleri yansıtmaktadır.Performans artırımı,yüksek verimli konveksiyonel soğutma sistemi,servis kolaylığı gibi yeni konseptler içerir.
Eşsiz Optik Sistem
Çift lens sistemi Dedolight’ı diğer markalardan ayıran en büyük özelliklerden biri olmuştur.Bu sistem aynı zamanda firmanın ilk patentlerinden biridir.Patentli ve ödüllü olan“double aspheric”teknolojisi mükemmel bir yumuşaklıkta ışık ve renk yayılımı sağlamaktadır.ikili hareket odağı alışılmadık bir odak sağlar.Bu özellikler bir araya geldiğinde..
Daha yüksek ışık çıkışı,Daha yüksek odaklama kapasitesi,Her odak pozisyonunda mükemmel ışık ve renk dağılımı sağlar.Temiz ışın konsepti(parazit ışınlardan arınmış),sadece odaklanan yeri aydınlatır,parazit ışınları engeller ve geniş bir odaklama aralığı sağlar.Bu sayede uzak atım ve yüksek kontrol sağlanarak istenmeyen gölgeler engellenmiş olur.
Yüksek Verimli Soğutma
Projektörün alt kısmından komple hava girişi.İç ve dış gövde arasında ekstra hava sirkülasyonu.
Ön lens etrafında hava boşluğu.Önden alt hava girişi,iki lens arasında hava akımı sağlar(özellikle flood pozisyonu için çok önemlidir).Ampul sıcaklığının sabit kalması;renk ısısı ve yoğunluğun kararlılığını sağlar.
Su Geçirmezlik
Yoğun araştırmalar sonucu geliştirilen hava girişleri sayesinde elde edilen sonuç yüksek bir IP(su geçirmezlik)katsayısıdır(projektör ve balast için).
Servis Kolaylığı
Özel tasarımlı yapısı iki saniyede açılmasını sağlar.Böylece,hızlı ampul değişimi ve servis imkanı teknisyenlere büyük kolaylık sağlar.
Renk Isısı Değişmeden Dimleme
Renk ısısı değişmeden Daylight ampullerin dimlenme aralığı çok sınırlıdır. Dedolight 400/575W projektörlerden elde ettiği tecrübeyle dimleme aralığını geliştirdi.Yapılan hesaplamalar ve testler doğrultusunda ampul ömrünü kısaltmadan ve renk ısısını değiştirmeden ampulün gücü arttırıldı.Renk ısısını değiştirmeden mümkün olan en geniş aralıkta dimleme sağlandı.Bu kombinasyon geniş aralıklı ışık yoğunluğu kontrolü sağlar.
Ultraviyole
DLH1200D diğer Dedolight ışıklarda olduğu gibi, çok düşük UV değerine sahiptir.Sektörde bulunan diğer projektörlere oranla,1/20 daha düşük UV değeri vermektedir.Düşük dalga boyundaki UV tehlikelerini hafife almamak gerekir.Zira Dedolight projektörlerde çift UV koruması bulunmaktadır.
DEB 1200D Elektronik Balast
Balast en son teknoloji elektronik sistemler içermektedir.Güç devrelerinde kullanılan özel ekipmanlar sayesinde az ısı üretir.Sisteme sessiz bir fan dahil edilmiştir fakat normal şartlar altında aktif olmayacaktır.Ancak balast anormal ısılara ulaşırsa sistemi korumak amacıyla sessizce çalışacaktır....
Teknik Bilgi:DLH1200D Daylight Projektör
Odaklama Yoğunluğu :1:18
Ağırlık:10.5 kg
Ampul:DL1200/800HR 800 W (Sıcak ateşleme özellikli)
Montaj:16 mm(5/8 ")ve 28 mm(1 1/8")pim
Güvenlik:Güvenlik kilidi kapak açıkken çalışmasını engeller.
UV:Son derece düşük UV değeri
On/Off:On/Off düğmeleri kullanım kolaylığı için hem projektör üzerinde hem de balast üzerinde bulunmaktadır.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: